„Cozonacul crud reprezintă o modă care atrage tot mai mulți clienți. E vorba de cei care nu vor să cumpere deliciosul desert gata preparat. Așa că apelează la varianta crudă. Nu vă speriați: cozonacul nu se consumă așa. Intră acasă la cuptor, e gata în scurt timp și ne face să ne simțim... aproape bucătari”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Cozonacul crud, la îndemâna clienților în prag de sărbători

Crăciunul fără cozonac e ca Moș Crăciun fără daruri. Doar că desertul delicios nu-i la îndemâna oricui. Sluția a fost găsită în această băcănie din Constanța.
„Avem cozonacul crud pe care îl avem în două variante, cel cu făină integrală și cel cu făină albă. Este cu de toate, ciocolată, rahat, stafide și nucă. Așa arată în jur la 1kg și 200, este foarte delicios”, a spsu administratorul unei brutării.
Cozonacul crud pe care trebuie doar să îl băgăm în cuptor ne costă 90 de lei, dar mirosul care ne va umple casa e de neprețuit. Ideea a fost lansată în 2021, iar de atunci atrage tot mai mulți clienți. În plus, prețul a rămas neschimbat. Cei care vor să se simtă bucătari, dar fără să stea în bucătărie, au și alte opțiuni.
De exemplu, masa comandată la restaurant care trebuie doar încălzită.


„Avem o tobă de la un producător local, șunculiță afumată, cârnați, salată boeuf. Sarmalele, în schimb, avem un secret al nostru, ele sunt fierte cu borș și zeamă de varză, ceea ce conferă o aciditate în produsul final și le face mult mai interesante”, a spus un bucătar chef.
Iar din pachet nu lipsește nici desertul.
„Regăsim o turtă dulce, un cozonac cu ciocolată și glazurat cu ciocolată.
Este un cozonac făcut cu maia naturală pe care îl glazurăm cu ciocolata pe care o producem în casă de la zero și pentru eleganță îl finisăm cu un praf de aur”, a adăugat bucătarul.

Citește și: VIDEO- Negustori de falsuri, în vizorul Poliției. Comercianții strâng mici averi din vânzarea hainelor contrafăcute

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Toate aceste produse pot fi comandate până pe 21 decembrie.
„Pachetele pentru masa de Crăciun pornesc de la 370 de lei pentru două persoane și pot ajunge până la 1.000 lei pentru 6 persoane”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.
Bucatele vor fi livrate cu o zi înainte de Crăciun și vin la pachet cu instrucțiuni simple de încălzire care nu durează mai multe de 15 minute.
Comenzile au început să curgă încă din luna noiembrie.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si