„Vedetele Delfinariului din Constanța se antrenează zilnic pentru sezonul estival și au parte de un meniu bogat în grăsimi. Primesc mai multe gustări la antrenamente, iar mesele principale au fost dublate ca să depășească fără probleme anotimpul rece”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Răsfăț pentru delfinii de la Constanța

În urmă cu o lună, cei șase delfini au trecut la un regim de iarnă: fac mai puțin efort decât vara, temperatura apei și a mediului ambiant s-au adaptat condițiilor din mediul sălbatic și primesc mai multă hrană.

Au patru mese pe zi și mănâncă în jur de 12 kilograme de pește bogat în grăsimi.
„Hering, baby hering, capelinul pe care l-ați văzut deja, merluciu și uneori și calamar. Au o cantitate de mare de fier și asta îi ajută”, a explicat Monica Mîndrescu, antrenor.
Alături de antrenori, mamiferele exersează noi acrobații menite să cucerească publicul.

Citește și: VIDEO- Tratament special la Zoo. Animalele sunt protejate de ger

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Încercăm să creăm niște comportamente noi, sperăm să și reușim până la sfârșitul iernii, începutul primăverii”, a adăugat Monica.
După fiecare mișcare reușită, acestea primesc mici gustări.


„Recompensați pentru ceea ce lucrează, pe asta se bazează lucrul nostru cu ei. Atunci când avem un comportament pozitiv, care ne încântă, primesc pește”, a mai spus Monica Mîndrescu.
„Foarte frumos, mi-a plăcut extrem de mult. Mi-a plăcut cum i-a ridicat, că pot sări atât de mult delfinii”, a spus un vizitator.
Antrenamentele pot fi admirate, zilnic, de la orele 11 și 15. Un bilet costă 7,5 lei pentru copii și 30 de lei pentru adulți.
Copiii până la 7 ani au acces gratuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si