Mesajul este unul foarte critic la adresa Justiţiei, ca urmare a tergiversării procesului în cazul Colectiv.

Mesajul asociaţiei victimelor la şase ani de la tragedia din Colectiv

”6 ani, 65 de morţi, 0 condamnări. Dosarele Colectiv. Judecători, procurori ai Parchetului General, procurori ai Parchetului Militar, să vă fie ruşine!”, au transmis reprezentanţii asociaţei.

Totodată, Tribunalul Bucureşti a pronunţat, în decembrie 2019, primele condamnări în dosarul Colectiv, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, în prezent, primar al Sectorului 5, fiind condamnat la 8 ani şi

6 luni de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru club.

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, au fost condamnate alte 12 persoane, printre care patronii clubului şi cei ai firmei care a asigurat artificiile în club. Însă, nici până la acest moment, nu există o decizie definitivă în cazul dosarului Colectiv.

Ce mesaj a transmis asociaţia victimelor la şase ani de la tragedia din Colectiv

Ce mesaj a transmis asociaţia victimelor la şase ani de la tragedia din Colectiv

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Zece persoane, dintre care 6 manageri interimari, sunt suspecți în cazul incendiului de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Care a fost cauza incendiului

Au trecut 6 ani de la incendiul din Clubul Colectiv

S-au împlinit 6 ani de când un incendiu dezastruos a izbucnit într-un club din Capitală și a distrus sute de familii. Incendiul din clubul Colectiv a izbucnit în noaptea de 30 octombrie 2015, în timpul unui concert susţinut de trupa Goodbye to Gravity. Artificiile folosite în timpul concertului au provocat aprinderea buretelui folosit pentru antifonare, iar de acolo focul s-a extins cu rapiditate în întreg localul. 

În urma tragicului eveniment din Colectiv, au murit 65 de oameni, peste 100 de persoane au suferit arsuri cumplite şi totodată duc cu ei pentru toată viaţa urmele tragediei. Procesul este departe de final, primarul de atunci al sectorului în care a avut loc incendiul este acum primar în alt sector, iar când vine vorba de lucrurile importante, autorităţile se bâlbâie şi acum la fel cum au făcut-o şi atunci.

Citeste si: COLECTIV. 6 ani de la tragedia care a îndoliat o națiune întreagă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si