Argentina s-a calificat în finala Copa America, după victoria cu 2-0 în fața Canadei, iar în ultimul act al competiției pan-americane va întâlni câștigătoarea dintre Uruguay și Columbia.

Lionel Messi a fost omul potrivit la locul potrivit în faza golului decisiv al Argentinei cu Canada, în semifinalele Copa America.

După o fază spectaculoasă creată tot de starul de la Inter Miami, nu a fost nevoie decât de o deviere pentru ca mingea să intre în parta canadienilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei- wowbiz.ro

A fost primul gol al lui Messi în timpul turneului Copa America din această vară, potrivit USA Today. Acum, Messi și Argentina au șansa de a câștiga din nou Copa America, după eliminarea surprinzătoare a Brailiei în sferturile de finală.

Messi a marcat un gol ciudat la începutul reprizei secunde, după ce Julián Álvarez a marcat în prima repriză o bijuterie de gol, în urma unei pase senzaționale primite de la un coleg.

Campioana mondială Argentina, la un pas de un nou trofeu

"Este o nebunie ce s-a întâmplat în această grupă și ce a făcut naționala Argentinei”, a spus Messi după meci. „După asta, se va acorda mult mai multă importanță tuturor finalelor în care vom juca, eu și colegii mei de echipă”.

Argentina va juca finala Copa America duminică la Miami- cu învingătoarea meciului dintre Columbia și Uruguay- pentru a încerca să-și consolideze domnia în fotbalul mondial.

Emiliano Martinez, decisiv pentru Argentina în sferturile de finală, tranșate la penalty-uri

[Sursa foto: X / Conmebol Copa America]

Citește și: VIDEO Dansul lui Emiliano Martinez după ce a calificat Argentina în semifinalele Copa America, la penalty-uri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si