„Anul 2023 este, oficial, cel mai călduros din istoria României, cu o abatere termică de 2,3 grade față de media măsurătorilor de până acum. Vremea rămâne extrem de călduroasă și în primele 7 zile din ianuarie. După Bobotează, situația se schimbă radical. Meteorologii au emis prognoza pentru prima lună din an. Cum se schimbă vremea știe colega, mea Delia Săndulachi. Bună seara, te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Prognoza meteo pentru luna ianuarie

„Bun găsit tuturor!
Ne bucurăm de vremea de primăvară până duminică. Inclusiv Boboteaza va fi sărbătorită la temperaturi mai ridicate. De joi până duminică vor fi maxime cuprinse între 6 și 17 grade. Plouă în mai multe zone, inclusiv pe Valea Prahovei.
Situația se schimbă din a două săptămână a lunii, moment din care putem vorbi din nou de iarnă. Între 8 și 22 ianuarie sunt prognozate valori termice mai mici decât normalul perioadei. În mai toată țara, temperaturile vor fi sub zero grade.

Citește și: VIDEO- Cum va fi vremea în următoarele zile. Explicațiile meteorologilor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Precipitațiile sunt și ele excedentare și există șanse de ninsori, ținând cont de faptul că valorile termice scad simțitor.
În ultima săptămână a lunii, între 22 și 29 ianuarie, temperaturile revin la normal”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si