Meteorologii vin cu vești proaste pentru acest început de săptămână. După ce ne-am bucurat de câteva zile cu vreme caldă, apar ploile și temperaturile scad simțitor. Cu mai multe detalii vine însă colega mea Ellvira Costache, a transmis Cristina Dorobanțu.

Ploi și vreme rea

Ellvira Costache: Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor! Chiar acum alături de mine se află meteorologul de serviciu, Meda Andrei,  care ne va oferi toate detaliile.

Bună dimineața! Vă mulțumesc pentru prezența în jurnal! Ce zone sunt afectate de ploi și temperaturile scăzute?

În prima jumătate a acestei săptămâni, temperaturile sunt puțin mai scăzute decât cele din a doua jumătate a săptămânii, când se va încălzi, adică în mare lor majoritate se vor situa între patru și paisprezece grade și deși poate dimineața, noaptea este ceva mai răcoare, oricum, per total să știți că aceste valori vor fi peste cele specifice acestei date, a declarat Meda Andrei, meteorolog. 

Ellvira Costache: Unde va fi cel mai frig?

Cel mai răcoare, să spun chiar foarte frig, o să fie prin Moldova, estul Transilvaniei, zonele de munte. Acolo vor fi cele mai scăzute temperaturi, a declarat Meda Andrei, meteorolog.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ellvira Costache: Cum vor arăta nopțile?

Destul de răcoroase și asta tot așa, în special în partea de nord est a teritoriului, în zonele de deal și de munte, unde se vor înregistra temperaturi negative, partea de sud a Transilvaniei, unde suntem obișnuiți să avem cele mai mici valori, aici ele vor fi sub zero grade, în timp ce în celelalte regiuni vor fi pozitive, a

declarat Meda Andrei, meteorolog.

Ellvira Costache: Când ne vom bucura de o încălzire a vremii?

Mai cresc temperaturile din a doua jumătate a săptămânii, ele vor crește destul de bine, pentru că în general se vor situa între zece și douăzeci de grade, iar noi, în mod normal, ar trebui să avem cam între zero și opt grade, prin urmare, o încălzire destul de accentuată a vremii chiar și în București, temperaturi de peste cincisprezece grade. Cam de joi încolo, până atunci însă, în Capitală, cam nouă douăsprezece grade, așa fluctuează temperatura, a declarat Meda Andrei, meteorolog.

Ellvira Costache: Vă mulțumesc pentru aceste informații! Așadar chiar dacă vom avea parte ploi și temperaturi scăzute, spre sfârșitul saptamanii vremea se va incalzi, ușor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si