Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Metroul închide o parcare din aeroport

Haosul din aeroport s-a extins și în parcare. De astăzi Aeroportul Henri Coandă a închis o parcare cu aproape 400 de locuri. În locul ei se va construi o nouă stație de metrou care va conecta orașul de terminal. Schimbarea a dat bătăi de cap călătorilor care și au început vacanța cu un pachet de nervi.

Redactia Stirile Kanal D,

Metroul închide o parcare din aeroport [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

În fața aeroportului se lucrează de zor. Parcarea a fost îngrădită, iar muncitorii și-au adus utilajele unde pasagerii obișnuiau să își lase mașinile.

Călătorii află că parcarea este închisă abia când ajung la bariere. "Excepțional, nimeni nu știe pe unde sunt intrările în parcare, unde e intrarea, unde ieșirea, unde se plătește... Nu nu e niciun indicator", spune un șofer.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Parcarea care se afla în fața terminalului de Plecări a fost închisă și va deveni în scurt timp un șantier.

Cele patru sute de locuri vor fi indisponibile, călătorii pot lăsa mașinile în parcarea din spate care are o capacitate de peste o mie cinci sute de locuri, iar în dreapta se va deschide în noiembrie o nouă parcare care va putea găzdui aproape șapte sute de mașini.

Stația de metrou ar urma să fie ridicată lângă gara Aeroportului Henri Coandă. Până când toate aceste lucrări vor fi gata în fața aeroportului va fi un șantier în toată regula.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI