Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | „Mi-a omorat copilul!”. Coșmarul părinților tinerelor dispărute

Prea chinuiti de asteptare ca sa mai simta revolta, parintii adolescentelor disparute incearca sa se trezeasca dintr-un cosmar care ii tine prizonieri de 10 ore. Anchetatorii n-au confirmat oficial ca fiicelor lor sunt moarte, insa indiciile ca despre ele ar fi vorba sunt tot mai multe.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu fotografii in maini, in timp ce anchetatorii sapa si cauta probe, apropiatii Luizei isi striga durerea, dar si revolta.

Cum de s-a scurs atata timp de la momentul disparitiei, se-ntreaba ei, pana la clipa pe care n-ar fi vrut s-o traiasca vreodata? Adolescenta in varsta de 19 ani a disparut la scurt timp dupa ce s-a urcat intr-o masina de ocazie pe care ar fi luat-o, ulterior, la autostop si Alexandra. De-atunci, familia a tot sperat ca politistii o vor gasi.

Citeste si: STS revine cu precizări privind localizarea adolescentei dispărute

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Atata amar de timp, rudele n-au stiut nimic de fata cu par lung pana astazi cand singuri au pus totul cap la cap. Oricat ar incerca sa-si pastreze speranta, gandul ca Luiza a sfarsit in mainile aceluiasi monstru, le da tarcoale.

Parintii Alexandrei n-au avut puterea sa vina pana la locul unde au fi avut loc crimele. Bulversata de informatiile in cascada din ultimele 10 ore, mama fetei nu stie ce sa mai creada.

Ore-n sir, a stat la sectia de politie, unde oamenii legii au facut audieri.

Mama Alexandrei: Nu pot sa vorbesc. Vorbim mai tarziu.

Luiza si Alexandra au disparut una dupa alta, la interval de cateva luni, in aceleasi conditii misterioase: ambele sunt eleve, la licee diferite si, deocamdata, moartea lor nu este confirmat de autoritati.

Citeste si: Reacţia lui Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise la Caracal: "În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, poliţiştii erau opriţi de către procurori să intre"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI