„Ilinca Vandici a ales să încheie vara și sezonul estival în stil mare, cu o vacanță în Statele Unite ale Americii. Vedeta a decis să se răsfețe în una dintre cele mai populare destinații din lume. Iar astăzi, chiar în ziua premierei noului sezon al emisiunii „Follow us!”, difuzată la Kanal D, Ilinca a venit în platoul știrilor să ne povestească întreaga experiență”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Despre oboseala cronică, la "Follow us": "Oricât am dormi, oricât am încerca noi să ne reglăm singuri, nu vom obține acele beneficii pe care ni le dorim"

Citește și: VIDEO Ilinca Vandici, emoții mari în prima zi de școală a fiului ei, Zian: “Am comandat din timp uniforma, ghiozdanul și penarul”

Sursa foto: Instagram @ilinca.vandicioficial


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si