Robi și Sebastian s-au luat la "bătaie". Cei doi concurenți nu au ținut cont de nimic și au început să se fugărească prin "Casa Iubirii", totul făcut în spirit de glumă! Cei doi, dar și ceilalți concurenți, s-au amuzat copios!

Robi și Sebastian, momente neașteptate: "Mi-ai dat ditamai palma! Am amețit!" 

Sebastian: Dar ce îți fac pentru treaba asta!

După „amenințarea” făcută, Sebastian nu a stat deloc pe gânduri și a trecut la fapte.

Concurentul a luat un vas în care se afla un lichid și l-a aruncat pe Robi, udându-l pe tricou.

Robi: Bă! De ce ai dat, Sebi, cu d-aia? De ce ai dat cu d-aia?!

Citește și: VIDEO "Am început să tremur, m-a zgâriat" Virginia o acuză pe Roberta că a sărit să o bată, în vestiar. Concurenta neagă și se apără, în timp ce Teodora și Criss sunt de partea brunetei "Nu s-a întâmplat nimic"

Robi și Sebastian

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Nici Robi nu se lasă mai prejos și continuă "bătaia". La rândul lui, apucă vasul și îl udă pe Sebastian.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Din casă, cei doi concurenți ajung și în grădină. După ce a fost udat de Robi, Sebastian fuge și închide ușa și îl ceartă pe Robi pentru palma pe care i-a dat-o. 

Sebastian: Mi-ai dat ditamai palma! Am amețit!

Robi: Auzi! A amețit de la palma aia!

După ce a râs în hohote când și-a auzit prietenul, Robi împinge ușile ținute de Sebastian, reușește să le deschidă și continuă să îl ude pe concurent, de această dată, cu alt suc.

Robi pare să se oprească doar când Sebastian amenință că iese din grădină. În acel moment, pe rând, Robi și Sebastian se întorc în casă, unde trag concluziile jocului pe care l-au avut.

Robi: Bă! M-a făcut fleașcă!

Sebastian: Sunt ud doar pe spate!

Citește și: "Ți-au tremurat degetele de la picioare!" Julia și Robi, scandal monstru în "Casa Iubirii". "M-ai înjosit, promit că îți pun stop"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si