Elevul de 18 ani, fiul unui afacerist din Botoșani, mergea spre casă împreună cu un prieten când a fost atacat de un grup de adolescenți.

Inițial agresorii l-au lovit doar cu mere, apoi trei dintre ei i-au împărțit pumni și picioare ca să-l jefuiască.

Camerele de supraveghere i-au surprins pe bătăuși cum fug după ce l-au desfigurat pe băiat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Mi-au măcelărit copilul, l-au distrus. Ne pregăteam pentru clasa a XII-a, acum stăm prin spitale. Am primit un mesaj: este major, este sala de intervenție".

Lăsați acasă după ce au desfigurat un olimpic[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Victima a reușit să sune la 112, iar bătăușii care au între 14 și 16 ani au fugit. Inițial polițiștii doar i-au amendat pe părinții agresorilor, dar ulterior au fost făcute mai multe descinderi.

Suspecții au fost reținuți, însă procurorii i-au plasat sub control judiciar. Cei trei agresori au fost supuși unei expertize psihiatrice, iar legiștii au stabilit că aveau discernământ în momentul comiterii faptei.

Elevul bătut este olimpic și a avut nevoie de intervenție chirurgicală în urma incidentului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si