Vara sunt înregistrate 27 de furturi în fiecare zi. O simt pe propria piele și localnicii din Dumbrăvița, o localitate bogată de lângă Timișoara. Camerele de supraveghere au surprins tot mai multe tentative de furt în ultima perioadă.

Nu sunt imagini dintr-un film de acțiune, ci din Dumbrăvița, județul Timiș, o zonă rezidențială care este vizitată des în ultima vreme de indivizi puși pe rele.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"A pus un picior. Se mai și vede urma. A pus un picior înăuntru, dar, strigând vecinii de vizavi, bineînțeles că s-a retras. Dar a plecat nestingherit, ca și când nu s-a întâmplat nimic", a povestit o femeie care a fost cât pe ce să fie prădată.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt din toiul nopții. Individul nu se sinchisește nici măcar de câinii de pază care latră de zor.

 

"S-a uitat, a văzut bicicleta. S-a ridicat... Se vede și pe filmare cum s-a ridicat pe vârfuri. Ulterior a venit la poarta mică. A încercat poarta mică. Efectiv mi-e frică să mai dorm noaptea. Am ajuns să nu mai dorm noaptea. Stau de șase ca să vad dacă îmi intră în curte sau nu. Bineînțeles că mă tem", a completat Viorica Stanciu.

Încă nu e clar dacă e vorba de un singur individ sau de mai multe persoane. Imaginile au fost înregistrate în mai multe nopți


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si