Julia și Virginia nu s-au prea înțeles pe vremea când cea din urmă forma un cuplu cu Robi, având în vedere că și blondinei îi plăcea de el.

Dar lucrurile s-au schimbat radical odată ce cuplul celor doi s-a destrămat. De atunci și până în gala de duminică, părea că cele două sunt prietene la cataramă. Dar iată că, de fapt, adevărul este altul.

Citește și: VIDEO ”Părăsiți Casa iubirii” Robert și Giuly, veste șoc din partea Andreei Mantea. Ce s-a întâmplat cu cei doi? Nimeni nu se aștepta să îi vadă așa

Virginia și Julia nu mai sunt prietene 

După ce Julia a ajuns să plângă din cauza faptului că Robi nu îi împărtășește sentimentele, acuzându-l că se joacă cu ea, aceasta spune că a mai primit o lovitură și din partea celor de la care nu se aștepta.

Vizate sunt acum Virginia și Rebecca. Ele trei erau mai mereu din aceeași tabără, atunci când spiritele se încingeau în ”Casa iubirii”, dar iată că acum s-a rupt lanțul prieteniei. 

Și nu doar atât, dar se și aruncă cu vorbe dure, cel puțin asta susține Julia că ar fi făcut oltencele în ceea ce o privește.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Julia: Nu vreau să aduc aici chestii, nu mă interesează să pun într-o ipostază proastă un om. Un om cu care eu am stat la masă, un om cu care eu am împărțit până și sucul din pahar, dar mi se pare de prost gust să dai într-o femeie, tu fiind femeie la rândul tău, și să arunci săgeți pe care știi că le prind pentru că mă duce capul.

Virginia: Cu siguranță, Julia face referire la mine.

Julia: Nu la tine.

Virginia: La mine și la Rebecca.

Julia: A, sunteți la pachet?

Virginia: Da, la pachet.

Citește și: „E penibilă situația”. Antoni, îndrăgostit în secret de altă concurentă?! Rebecca a răbufnit când a auzit ce au dezvăluit băieții despre fostul ei iubit

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După discuția lor, în fața Andreei Mantea, Virginia a recunoscut de ce relația dintre ea și Julia s-a răcit. Iar motivul pare a fi, din nou, Robi.

Șatena susține că a supărat-o faptul că în gala de duminică Julia a punctat cum că Robi a văzut-o mai bine pe ea decât pe Virginia.

Iar de aici și până ca între cele două să intervină mărul discordiei a mai fost doar un pas. Astfel că acum blondina e pe cont propriu, în timp ce Virginia și Rebecca au rămas prietene.

Andreea Mantea: Cum sunteți voi două?

Virginia: În momentul de față sunt puțin dezamăgită. Nu pot să zic că, după cum a zis și Rebecca, o consideram prietenă, pentru că nu suntem, dar mie așa mi se pare, că ea a plusat foarte mult pe faptul că Robi a avut ceva mai mult pentru ea decât pentru mine. Asta am simțit eu, e părerea mea cu care eu o să rămân întotdeauna.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si