O mică piață din Sibiu s-a transformat într-o adevărată oază de verdeață și relaxare. O expoziție de flori a fost organizată spre încântarea localncilor, dar și a vizitatorilor dornici să descopere la pas atmosfera medievală din inima Transilvaniei, a transmis Simona Pătruleasa.

Mica oază din piață

Una dintre piețele mai puțin cunoscute din centrul istoric la Sibiului s-a transformat într-o adevărată grădină urbană.

Desingerii floriști au pregătit arnajamente speciale pentru a decora piața și străzile inguste pietruite. Mii de flori și plante naturale au completat atmosfera medievală din centrul istoric al orașului.

Citește și: VIDEO-Legume mai ieftine, dacă știi când să mergi la piață. Ziua în care producătorii scad prețurile sau oferă cantități mai mari pentru aceeași sumă. ,,Rămăsei surprinsă''

,,Ne place acest loc! Sunt atât de multe lucruri pe care le putem vedea. Aseară am fost aici, dar nu am văzut nimic. Dar în această dimineață au înflorit! Este drăguț! Uimitor!''

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

,,Frumos! Noi abia am ajuns, suntem din Chile și adevărul este că suntem foarte incântați de arhitectură, peisaje, de oameni, de amablitatea lor, acest spațiu cu flori sunt foarte apropiate de noi!'', au spus oamenii.

Fiecare colțișor a fost surprins în mii de fotografii.

Designerii floriști au impresionat curioșii cu creațiile lor.

Organizatorii evenimentului și-au propus să readucă la viață atmosfera boemă din piețele mai puțin animate ale centrului istoric.



,,Avem undeva la 20 de artizani din Sibiu și cineva a venit de la Cluj, 6 ateliere de creație pentru copii și familie, zone de relaxare, foarte mult verde, muzică în fiecare zi'' a spus Andra Cornăcel, organizator festival.

Festivalul din centrul Sibiului se va încheia duminică seară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si