„Un grup simpatic de copii ne-a vizitat, ieri, la sediul Kanal D. Micuții s-au îmbrăcat în straie populare tradiționale, și-au luat inima-n dinți, curajul la purtător și au pășit în sediul postului nostru de televiziune. Cei mici au vrut să-mi facă o surpriză și au venit, cu mic cu mare, să mă colinde”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Micii colindători, în platoul Știrilor Kanal D

Pregătiți ca pentru concertul vieții lor. Așa au pășit în platoul Știrilor Kanal D micii școlari ai liceului Ștefan Odobleja din Capitală. Copiii, aflați abia în clasa I, au îmbrăcat costume tradiționale din diverse zone ale țării, s-au aranjat, au repetat de zor și au venit să o colinde pe prezentatoare Știrilor.
Prezentatoarea Știrilor Kanal D a fost la fel de emoționată precum colindătorii, care după ce și-au îndeplinit misiunea din platou, au continuat urările și în redacția Știrilor.

Citește și: VIDEO- Valeria Arnăutu, tradiții de Crăciun. Alături de grupul său de copii, împarte magia sărbătorilor de iarnă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si