Iată în ce condiții dezgustătoare erau ținuți micii într-unul din localurile vestite de pe Dealul Negru. Comisarii de la Protecția Consumatorilor- plecați din București în control- au găsit frigidere mâncare de rugină și unele lăzi frigorifice murdare- dar doldora de carne- unde temperatura se apropia de.. 20 de grade.

În plus- unele ingrediente erau expirate și de o lună.

Peste 70 de kilograme de carne au fost confiscate- iar autoritățile au obligat patronii a patru localuri să închidă temporar. Bizar e că peste noapte par să se fi rezolvat toate neregulile.

Protecția Consumatorului dă în vileag condițiile mizere de la celebrii mici de Dedulești

Dimineață- era forfotă- toată lumea și-a reluat activitatea- de parcă nu ar fi trecut pe aici nici picior de comisar... Iar clienții veneau unul după altul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Angajații localurilor ne dau asigurări că nu au deschis ilegal... ci că patronii au fost harnici și au remediat totul extrem de rapid... ca să nu-ți dezamăgească clientela cu porți închise!

Ca să se asigure că au dreptate... după amiază- au venit alte controale- de această dată de la Protecția Consumatorilor din Prahova.
Trei dintre patroni se pare că le-au respectat și s-au pus la punct.

Al patrulea în schimb a deschis în aceleași condiții- iar astăzi comisarii l-au obligat chiar să înlocuiască frigiderul mâncat de rugină!

În total, s-au dat amenzi de aproape o sută de mii de lei... însă nimic nu a șters faima micilor de Dedulești.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si