Close sidebar
Close sidebar

VIDEO -Micii de la Dedulești erau produși în condiții greu de imaginat

În condiții greu de privit erau făcuți vestiții mici de la Dedulești - din Dealul Negru - au descoperit comisarii de la Protecția Consumatorilor.

Iulian Ciurea,

Micii de la Dedulești erau produși în condiții greu de imaginat. [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iată în ce condiții dezgustătoare erau ținuți micii într-unul din localurile vestite de pe Dealul Negru. Comisarii de la Protecția Consumatorilor- plecați din București în control- au găsit frigidere mâncare de rugină și unele lăzi frigorifice murdare- dar doldora de carne- unde temperatura se apropia de.. 20 de grade.

În plus- unele ingrediente erau expirate și de o lună.

Peste 70 de kilograme de carne au fost confiscate- iar autoritățile au obligat patronii a patru localuri să închidă temporar. Bizar e că peste noapte par să se fi rezolvat toate neregulile.

Protecția Consumatorului dă în vileag condițiile mizere de la celebrii mici de Dedulești

Dimineață- era forfotă- toată lumea și-a reluat activitatea- de parcă nu ar fi trecut pe aici nici picior de comisar...

Iar clienții veneau unul după altul.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Angajații localurilor ne dau asigurări că nu au deschis ilegal... ci că patronii au fost harnici și au remediat totul extrem de rapid... ca să nu-ți dezamăgească clientela cu porți închise!

Ca să se asigure că au dreptate... după amiază- au venit alte controale- de această dată de la Protecția Consumatorilor din Prahova.
Trei dintre patroni se pare că le-au respectat și s-au pus la punct.

Al patrulea în schimb a deschis în aceleași condiții- iar astăzi comisarii l-au obligat chiar să înlocuiască frigiderul mâncat de rugină!

În total, s-au dat amenzi de aproape o sută de mii de lei... însă nimic nu a șters faima micilor de Dedulești.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI