Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Micul polițist face furori pe internet. Este cel mai tânăr membru al Poliției Române

Un băiețel de grădiniță a devenit cel mai tânăr membru al Poliției Român. Un videoclip cu el, transformat în micul polițist face furori pe internet.

Redactia Stirile Kanal D,

Micul polițist face furori pe internet [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Facem astăzi cunoștință cu un băiețel de grădiniță, care a devenit cel mai tânăr membru al Poliției Române!

El e Nicolas, și de mic știe că vrea să devină polițist! Iar visul lui a devenit realitate pentru o zi. După ce a îmbrăcat uniforma primită cadou de la bunici, micuțul a vrut să dirijeze traficul, ceea ce s-a și întâmplat. A fost preluat de un echipaj de poliție alături de care a mers în misiune, ba chiar a primit și o legitimație, dar și o diplomă de încurajare. Toată experiența a fost filmată, iar clipul distribuit pe rețelele de socializare s-a viralizat imediat, a transmis Simona Pătrulesa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Poliţistul care a ucis-o pe Raisa, în timp ce se întorcea de la școală îşi află sentința. Câți ani de închisoare riscă Constantin Popescu?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI