„Un bilanț... cât 39 de ani! Artista Mihaela Gurău și-a sărbătorit recent aniversarea, iar momentul s-a dovedit perfect pentru a trage câteva concluzii rapide despre sine. Arată impecabil și este într-o formă de invidiat, însă dincolo de aspectul fizic, se simte echilibrată și împlinită”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Mihaela Gurău împlinită și într-o formă excelentă la 39 de ani

Frumoasă și talentată, Mihaela Gurău pare să fie răsfățată de viață. Se bucură de fiecare clipă pe care o trăiește și nici nu a simțit când au trecut 39 de ani.

„Dacă mă uit în buletin mă simt așa, ca la 30, nu conștientizez, uneori mă gândesc. 39? Dacă mă întrebai acum 10 ani aș fi spus wow, destul de mult, dar acum nu mă simt mare”, a spus frumoasa artistă.
Pentru ea, vârsta este doar un număr care reflectă o maturizare frumoasă și echilibrată. Însă, pe cât de mult se bucură de cadourile spirituale, le apreciază și pe cele materiale, care îi pun în evidență eleganța. Iar inelul pe care singură l-a cumpărat de ziua ei, este un astfel de accesoriu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Idei de flori pentru luna iubirii. Cu ce buchete pot fi impresionate doamnele și domnișoarele?

Ambițioasă și perfecționistă, Mihaela a știut mereu cum să gestioneze situațiile neprevăzute în fața cărora a pus-o viața. Deși a schimbat uniforma de polițișt pe costumul popular, o meserie mult mai puțin solicitantă fizic, artista a compensat prin grija față de conduita din viața de zi cu zi.


„Încerc să am grijă de mine, am învățat să mă prioritizez, am învățat să nu mai trag de mine atunci când nu este cazul și asta am învățat-o după 35 de ani, pentru că înainte eram extrem de exigentă cu mine și uneori dădeam mult prea mult”, a adăugat Mihaela Gurău.
„Eu mă simt foarte bine, mă simt cea mai bună variantă a mea de până acum. Mă simt ca într-un an foarte bun pe toate planurile, așa că mă simt extrem de deschisă. Simt că anul acesta va fi unul foarte bun”, a continuat artista.
Aniversarea recent trăită i-a adus conștientizarea faptului că traversează cea mai bună perioadă a vieții ei.
„Văd o femeie care s-a maturizat, o femeie care știe ce vrea, o femeie care știe să dăruiască, o femeie care își iubește copilul mai mult decât orice, o femeie care știe de la viață ce e bun și ce e frumos”, a conchis artista.
Mamă fericită și femeie împlinită, Mihaela se dedică cu totul muzicii, marea ei iubire și promite să fie la înălțimea așteptărilor în lunile următoare, când are o serie de concerte în Capitală.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si