Recunoscut în toată lumea pentru creațiile sale unicat, Mihai Albu a demonstrat că, nicio problemă nu-l poate înfrânge. A trecut prin multe încercări, dar pasiunea pentru modă l-a ajutat să mai atenueze durerea din suflet. Despre viață dar și creațiile sale care îi înseninează viața ne vorbește chiar designerul Mihai Albu, a transmis Cristina Dorobanțu. 

Mihai Albu, sfaturi despre încălțăminte

Cristina: În ultima perioadă ați trecut prin niște despărțiri foarte dureroase.

Mihai: Acum șapte luni mama, acum două luni fratele în cinci luni de zile am pierdut și mamă și frate. Sigur a fost o perioadă încărcată emoțional pe o perioadă care cu greu se poate depăși.

Sigur, având persoanele dragi mie lângă, având suportul prietenilor, s-a depășit și am trecut cu bine să zicem, dar mai mult că am refugiat în ce știu eu să fac mai bine, în atelierul meu unde cu noi provocări cu apropierea sezonului primăvară, vară îmi și face plăcere să lucrez și să proiectez, dar am făcut și cumva să uit despre probleme.

Cristina: Știu că ați fost foarte apropiat de mama.

Mihai: Foarte apropiat, da, într-adevăr. În ultimii șase ani.

Da, deci ați reușit să atenuați durerea prin muncă prin conexiunii prin prietenii, a prietenii.

Mihai: Am avut o aproape pe partenera mea, care m-a susținut și moral și cu tot ce s-a putut.

Sigur, un suport de așa natură sigur îți ridică moralul și vezi lucrurile poate puțin mai în roz.

Cristina: Dacă tot mi-ați vorbit despre muncă, vorbiți despre ce ați adus în platou sunt niște pantofi absolut superbi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Mihai: Da, fac parte câteva perechi din colecția primăvară-vară. Dacă tot m-ați invitat, m-am gândit să și arăt cât câte ceva bine. Este o încălțăminte nu de zi, poate doar o singură pereche care, hai să zicem că e mai nu e de ocazie specială am mers pe cele două direcții ca la pot pătrat și calapod ascuțit sunt niște tendințe internaționale pe care eu le-am respectat cumva și mi-am adus raportul prin alături neobișnuite de texturi de culori de tocuri.

În continuare am linia de încălțăminte cu tocuri de unsprezece docuri spectaculoase sigur încălțămintea arată vizual extraordinar, mai greu de purtat sigur tocurile care depășesc zece centimetri sunt mai greu de purtat, dar arată impecabil.

Cristina: Și totuși aveți cliente curajoase.

Mihai: Da, da, da, da sigur cele care își permit să poarte, au unde să poarte.

Știu să poarte asta contează foarte mult în orice femeie poate să meargă pe tocuri de unsprezece multe ori.

Cristina: Care sunt acele femei care știu să poarte tocul?

Mihai: Cele cu atitudine, cele cu atitudine una la mână și cele care și-au format un stil de mers.

Vedeți atunci când un toc depășește zece centimetri piciorul stă extraordinar de cambrat restul piciorului este în afară călcâiul se ridică foarte mult, iar stilul de mers se face printr-o călcătură, anume acel centimetru de la zece la unsprezece, este foarte important pentru a avea un mers elegant, pentru a avea o ținută impecabilă.

Sigur, trebuie purtată încălțămintea cu toc. Mai mare de zece cu multă atitudine, foarte multă altitudine.

Cristina: Ce ne recomandați să încercăm, să ne obișnuim cu ele sau să renunțăm la ei?

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Mihai: Nu, nu tocurile înalte sunt pentru ocazii speciale.

Unde, hai să zicem nu ești amfitrioană. Evenimentul respectiv să nu fii mireasă tocuri, să poți tocuri de unsprezece ca mireasă în niciun caz da, că nu se rezistă prea mult dar ca invitat sigur câteva ore, da mai puțin, da dar există și tocuri de zece tocuri de opt, de șapte de șase sigur care par să fie foarte elegante.

Sigur, doar aceeași suplețe nu se ridică suficient de mult mușiugă ambei cea care este foarte sexi la femei călcâi nu este tot așa de mult în afară, dar sunt trucuri de prinderi trucuri de forme de top trucuri de senzualitate care se pot exprima și printr-un toc mai mic.

Cristina: Observ că ați adus animal print alb negru, care sunt tendințele mi-ați spus puțin, ați spus că le-ați preluat pe cele din afară, dar nu și alea vorbesc de calapă.

Le-am preluat din afară că pați pătrat rotund la sandale forma rotundă este a ajuns să fie clasică acum da nu neapărat a ieși din tendințe nu este vorba de tendințe.

Aici este un clasic care e forever, dar ce este în tendință este ca la podul pătrat ești partea din față pătrată sau ascuțită sigur că atunci când se poartă ascuțit degetele nu sunt adunate, în așa fel încât să se înscrie pe forma ascuțită.

Ies puțin în afară dar tocmai asta este tendința interesantă ies în afară deci dau puțin pe afară și tocmai asta este senzual și foarte interesant de privit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: