Tărâmul lui Moș Crăciun nu e doar în Laponia, ci se poate regăsi și la noi în țară. Magazinele abundă în decorațiuni spectaculoase pentru sărbători, iar milioanele de figurine se găsesc la prețuri pentru toate buzunarele, a transmis Simona Pătruleasa.

Mii de decorațiuni pentru Crăciun

Așa arată tărâmul lui Moș Crăciun, coridoare întregi cu magazine care au milioane de figurine, globuri și decorațiuni pentru sărbători.

O ploaie de culoare și de lumini care-ți fură privirile. Cu cât sunt mai multe, cu atât e mai greu să ne hotărâm.

În acest complex comercial în care ne aflăm chiar acum sunt peste 50 de magazine destinate deocrațiunilor de Crăciun. Un culoar lung de 200 de metri cu produse pentru bradul de Crăciun, dar și pentru decorul mesei. Raj vinde decorațiuni pentru Crăciun de mai bine de 20 de ani. În tot acest timp și-a dat seama că perioada de dinaintea sărbătorilor e cea mai bună pentru vânzări. Oamenii au început să vină de pe 20 noiembrie.

Anul acesta au început grămadă să vină toți oamenii care avem aglomerație pentru că sunt oameni care se grăbesc să împodobească bradul și casa, a spus Raj.

Raj are oferte la majoritatea produselor, chiar și la brazii de Crăciun gata împodobiți...



Anul acesta avem foarte multe modele de brazi artificiali cu aspect natural... la prețuri variate. D e exemplu, acest brad are 2 metri și 10, e nins cu zăpadă, are și bombonele, lollypop, totul e complet împodobit și ajunge la 1600 de lei, a spus Raj.

Prețuri cam piperate, ar spune mulți, care deși sunt tentați să cumpere, se uită și la grosimea portofelului.



Toată lumea caută oferte și noi ne-am hotărât să facem oferte la toate produsele... avem peste 3 mii de ornamente și trebuie să avem variante de prețuri, a spus Raj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru a atrage cât mai mulți clienți, Raj a găsit soluția. Promovarea pe Tik Tok.

Astăzi vreau să vă prezint sania lui Moș Crăciun, pot sa selectez o singură culoare. Vino să-ți arăt o gamă variată de flori pe care o găsești la noi. Dacă ești interesat de produsele noastre, urmărește contul nostru de tiktok, a spus Raj.

Cel mai ieftin accesoriu de Crăciun costă 10 lei, iar cel mai scump, un Moș Crăciun gigant, atinge 20 de mii de lei.

Citește și: VIDEO- Pregătiri pentru sosirea lui Moș Crăciun, chiar în atelierul de decorațiuni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si