De 8 martie, florile sunt lait-motivul zilei și asta pentru că așa le putem arăta aprecierea și prețuirea femeilor din viața noastră. Și evident, vânzarea de buchete și aranjamente florale a explodat în această perioadă. Mergem acum la colega mea, Larisa Rațiu, care se află în cel mai mare depozit de flori de lângă Capitală, a transmis Simona Pătruleasa.

Mii de flori pentru 8 martie

Larisa Rațiu: Suntem acum într-unul dintre cele mai mari depozite de flori de la noi din țară, iar alături de mine este Ana-Maria Este evident că aveți o mulțime de flori și toate miros superb. Vă rog să îmi spuneți care sunt cele mai căutate în această perioadă?

Ana-Maria: Bine ați venit pe la noi. cele mai căutate flori de opt martie sunt lalelele, freziile și bineînțeles plantele la ghiveci, mai specialem pentru că mamele și femeile din lume au nevoie de ceva mai special și atunci avem niște orihidee falenopsis, foarte frumoase!

Larisa Rațiu: Ați avut multe vânzări?

Ana-Maria: Foarte multe chiar, pentru că avem un program nonstop aici la depozitul nostru și deservim atât persoanele fizice, cât și juridice, asta înseamnă că orice persoană poate achiziționa din depozitul nostru și bineînțeles florăriile și firmele de organizat evenimente!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Larisa Rațiu:  De aici de la dvs unde ajung apoi florile?

Ana-Maria: În toate casele din România, la toate femeile care merită să fie celebrate astăzi, de ziua femeii!

Larisa Rațiu: Pentru că aveți un depozit unde florile se vand en gos, ne spuneți pe scurt și prețul acestora?

Ana-Maria: Prețul florilor din păcate este unul destul de mare, fiindcă după Valentines Day, prețurile s-au menținut și chiar au mai crescut puțin și sunt undeva pe la patruzeci la sută mai mari decât anul trecut

Larisa Rațiu: Așadar, în acest depozit de flori se regăsesc peste...... de specii care pot fi cumpărate de toți cei care vor sa le ofere un cadou colorat și parfumat mamelor sau femeilor din viața lor.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si