Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mii de fulgere pe cerul Capitalei. E cod galbeni de furtuni în aproape toată țara.

Zeci de copaci pusi la pamant, stalpi de electricitate doborati, strazi transformate. Sunt urmarile dezastruoase ale furtunilor in mai multe zone din tara, iar meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Furtuna cu tunete si fulgere de aseara din capitala i-a trezit din somn de bucuresteni. Multi au postat pe paginile de socializare fotografii spectaculoase cu miile de fugere care au brazdat cerul. Cel putin o ora si jumatate de ora a plouat cu galeata si au avut loc numeroase descarcari electrice.

La Resita, in jumatate de ora strazile s-au transformat in rauri involburate dupa nici o jumatate de ora de ploaie torentiala. In intersectii, apa a masurat chiar si jumatate de metru. Apa cadea din cer ca o perdea groasa, iar vizibilitatea soferilor era zero.

Principalele artere rutiere au fost inundate iar marile intersecţii şi pasajele s-au transformat în lacuri, adevărate capcane pentru autoturismele mai joase.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Gospodariile aflate in calea viiturii, au fost rapid inundate spre spaima localnicilor care -au mai vazut de ani buni atata apa.

Judeţul Caraş-Severin s-a aflat, pana azi-dimineatam, sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, cu descărcări electrice şi averse de până la 50 de litri pe metrul pătrat.

Pana la ora 16.00 este în vigoare şi o atenţionare hidrologică pentru raurile din judeţ.

Furtuna de aseara a transformat in rau si drumul national 15D, intre Piatra Neamt si Girov. Apa scursa de pe versanti a acoperit in intregime partea carosabila. Acolo unde soseaua era in panta, doar soferii temerari s-au incumetat sa treaca.

Afectate de ploile torentiale au fost orasul Piatra Neamt si 9 localitati invecinate.

Cei de la 112 au primit 22 de apeluri de urgenta, iar in Comanesti, pompierii au venit cu motopompele sa-i ajute pe oameni sa-si scoata apa din curtile devastate de viitura.

Si in orasul Corabia, vremea rea a facut prapad. Peste 22 de copaci, 3 stalpi si acoperisul unei case s-au prabusit, iar 3 masini au fost avariate. Vijelia a lasat un sfert dintre locuitorii orasului fara curent electric.

Aproape toata tara se afla pana maine sub o avertizare cod galben de intabilitate atmosferica accentuata. Furtunile vor fi insotite de frecvente descarcari electrice, grindina si vijelii iar cantitatile de apa pot depasi, izolat, chiar si 50 de litri pe metrul patrat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI