Mii de blocuri din București au rămas fără apă caldă de aseară, după o avarie majoră la termocentrală. Aproape 4 mii de imobile din Capitală sunt avariate, din totalul de 10 mii racordate la Termoenergetica. Cu detalii vine colega mea Ellvira Costache, a transmis Simona Pătruleasa.

Avarie majoră, 4 mii de imobile afectate

Noi suntem acum în zona Grozăvești din Capitală, unul dintre cartierele afectate de avaria majoră.

Au fost pierderi masive de apă în rețeaua de încălzire, iar centrala nu a putut fi repornită. Sala de turbine a fost inundată iar asta se traduce prin mii de bucureșteni care au rămas fără apă caldă. Vorbim despre aproape 4 mii de imobile, din cele 10 mii de racordate la sistemul centralizat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Sute de blocuri din București au rămas fără apă caldă. Care sunt zonele cele mai afectate?

Cel mai afectat este sectorul 6 al Capitalei, acolo sunt 1100 de blocuri afectate de această avarie. Potrivit aplicației TermoAlert, sistemul centralizat de încălzire din capitală funcționează la numai 60% din capacitate.

Se lucrează așadar pentru remedierea acestor probleme iar cei de la Termoenergetica incearcă să refacă avaria până diseară la ora 11.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si