Așa că apropiații au creat o petiție on-line – Dreptate pentru Alexandra- prin care cer ca cei care au greșit să fie trași la răspundere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sunt peste 2000 de oameni care au semnat această petiție în doar 24 de ore. Sunt oameni din toată țara dar și de peste hotare și scriu cu toții că susțin petiția pentru că îți doresc să se facă dreptate și pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete în spitalele din România.

Citește și: VIDEO- Au apărut ofertele pentru sărbătorile de iarnă. Ce pachete promoționale au pregătit hotelurile pentru turiști

Tânăra de 26 de ani era mama a trei copii și îl aștepta pe al patrulea. Joi seară a început să se simtă rău și a fost dusă la spitalul din Botoșani cu ambulanța. Sângera, iar sarcina se oprise din evoluție. Avea dureri cumplite și cu toate acestea medicii au considerat că nu reprezintă o urgență. I s-a spus că va fi operată a doua zi de medicul care îi urmărea sarcina și cu toate că femeia a implorat cadrele medicale să nu mai amâne intervenția, a fost pur și simplu ignorată.

I-a sunat pe medici și le-a trimis mesaje, însă toate au rămas fără răspuns. Ieri, tânăra s-a stins. Familia a făcut plângere penală, iar spitalul a anunțat că face verificări, însă o anchetă au deschis și polițiștii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si