Fiorul amorului s-a înfiripat între miliardarul Ioan Neculaie și o renumită creatoare de modă în urmă cu șapte ani. O vreme- dragostea a răzbit în orice rău și totul părea că merge ca uns în relația lor. Tânăra i-a fost alături în momentele grele- când afaceristul a fost arestat...

Miliardarul Neculaie și fosta iubită, o relație cu probleme

Chiar el a mărturisit în fața judecătorilor că femeia i-a făcut o promisiune măreață când l-a văzut încătușat...

Citeste si: Milionarul Ioan Neculaie nu scapă de condamnarea primită după ce a tras cu arma! Afaceristul a stat 6 luni la închisoare!

„Mi-a spus că mă va aștepta până la ispășirea pedepsei și că ne vom construi un viitor împreună!”, spune acum Neculaie.
Doar că ceva s-a întâmplat în casa iubirii- iar afaceristul a simțit miros de înșelăciune în relație. Concret- o suspecta în urmă cu un an că i-ar pune coarne cu un alt bogătaș.

Miliardarul a pus dectectivi pe urmele logodnicei

Nu avea dovezi- așa că a pus pe urmele ei detectivi. O escapadă de câteva ore la Londra a celor doi l-ar fi trezit pe Neculaie din somnul iubirii.

Citeste si: Lovitura dura pentru Ioan Neculaie! Afacerea lui de suflet s-a naruit in urma cu cateva zile!

Cel cu care designerița îl înșela era nimeni altul decât regele vinului din România. De altfel- cei doi presupuși amanți s-ar mai fi întâlnit și prin capitală de mai multe ori- în locuri ferite de ochii lumii.

Miliardarul Ioan Neculaie a rupt logodna cu renumita creeatoare de modă

Acesta ar fi fost momentul în care afaceristul din Brașov a șters din minte gândul să o ia de nvastă. Ar fi rupt logodna- și i-ar fi cerut înapoi inelul scump. Dar nu s-a mulțumit cu atât. În semn de răzbunare a dat-o în judecată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: George Becali, in blana in Poiana Brasov. Turistii au dat navala sa isi faca selfie cu el

Ioan Niculaie le-a spus magistraților că tânăra designer l-ar fi stors de bani iar acum vrea înapoi măcar cei 50 de mii de euro pe care i-ar fi dat cât timp afaceristul a fost după gratii...

Fosta logodnică: Nu l-am înșelat pe miliardar niciodată!

„El a făcut un proces cum că i-am făcut o înșelăciune, ceea ce nu e adevărat. Am stat 6 ani împreună, îți dai seama că m-a ajutat financiar, nu se pune problema. Dar eu niciodată nu i-am cerut bani pentru diverse lucruri care nu erau adevărate. M-a ajutat să-mi mobilez casa, dar cât a costat atât i-am cerut!” susține femeia.

Citeste si: Cercetat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, afaceristul Ioan Neculaie a pierdut peste 100 de milioane de lei cu cea mai mare firma a lui

Tânăra susține că nu l-ar fi înșelat nici măcar cu gândul și că ea a fost cea care i-a dat papucii în urmă cu doi ani- când relația se răcise. Cât despre controversatul proces- logodnica spune că ar fi o răzbunare. Și-a dat seama de asta atunci când i-a spus afaceristului că vrea să încheie socotelile cu el pentru că are un alt iubit.

Din închisoare, miliardarul Niculaie a continuat relația cu logodnica

„Când a ieșit din închisoare a venit după mine și a zis să-mi închei relația că altfel mă bagă la închisoare și mi-a intentat procesul ăsta! A fost gelos, e foarte orgolios, nu suportă să piardă sub nicio formă și nu suportă nicio despărțire. Iar atunci când nu e totul cum vrea el... vine sfârșitul lumii!”, a declarat fosta iubită a lui Ioan Neculaie pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Momente critice pentru Ioan Neculaie! Jucatorii echipei sale de fotbal au ajuns sa nu mai aiba bani nici de mancare!

În vârstă de 62 de ani- Ioan Neculaie- fost patron al FC Brașov- e unul dintre cei mai bogați români- cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro.

Miliardarul Niculaie și logodnica, viață de lux în Brașov

Iată ce proprietate impresionantă deține la marginea Brașovului- o adevărată bijuterie situată în buza pădurii. Aici e locul în care ani la rând familia Neculaie a trăit în mare discreție. La ultimul etaj al vilei- a amenajat și o piscină interioară- desprinsă parcă din filmele de la Hollywood.

Citeste si: Acesta este yachtul controversatului milionar Ioan Neculaie! Afacerisul brasovean a platit 2 milioane de euro in urma cu 4 ani, iar in prezent ambarcatiunea se afla in Grecia

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Cand nu statea in vila lui luxoasa, Ioan Neculaie avea tot felul de activitati. In 2017, inainte sa plece la o partida de vanatoare, milionarul s-a enervat pentru ca unul dintre angajati nu ar fi pregatit masina la timp. Autoturismul avea pana, asa ca omul de afaceri a luat arma si a tras si in celelalte cauciucuri. Gestul avea sa il coste libertatea!”, relatează corespondentul Kanal D la Brașov, Adrian Jătăreanu.

Ioan Niculaie, miliardarul condamnat la închisoare

După ce a fost condamnat, a încercat să fugă din țară, dar a fost prins la Vama Giurgiu. Fosta logodnică spune că ar trebui să-i mulțumească pentru că și atunci i-a făcut un bine în loc să o încolțească prin instanțe.

Citeste si: Dezastru pentru Ioan Neculaie! Ce afacere a facut primul milionar brasovean de a ajuns la fundul sacului!

„Nu voia să se predea. Eu i-am spus: Domnule, sunt șase luni, trec repede, te faci de rușine! Eu m-am dus după el în Bulgaria ca să-l conving!”, pretinde designerița.

Miliardarul Niculaie este acum liber, are un nou look și vrea banii înapoi de la Alexandra

După doar 7 luni de detenție la Penitenciarul Codlea- Neculaie a fost eliberat condiționat- iar acum afișează o cu totul altă imagine. A investit o avere în operații estetice- iar în ultima fotografie postată de el nimeni nu l-a mai recunoscut. Și-a injectat botox ca să scape de riduri, și-a vopsit părul și și-a lăsat barba să crească!
Necuiale a mai fost implicat în trecut într-un răsunător scandal- atunci când procurorii au deschis o anchetă de prostituție și proxenetism- iar numele lui apărea printre clienții fetelor- toate nume sonore ale show-biz-ului românesc.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si