Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Miliardarul Ioan Niculaie îi cere banii înapoi fostei logodnice

Se cutremură lumea miliardarilor, după ce un vestit „Don Juan” trecut de prima tinerețe a intrat în război cu fosta logodnică, o creatoare de modă! Afaceristul Ioan Neculaie a dat uitării iubirea și îi cere în instanță fostei iubite toți banii cu care ar fi întreținut-o din închisoare.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fiorul amorului s-a înfiripat între miliardarul Ioan Neculaie și o renumită creatoare de modă în urmă cu șapte ani. O vreme- dragostea a răzbit în orice rău și totul părea că merge ca uns în relația lor. Tânăra i-a fost alături în momentele grele- când afaceristul a fost arestat...

Miliardarul Neculaie și fosta iubită, o relație cu probleme

Chiar el a mărturisit în fața judecătorilor că femeia i-a făcut o promisiune măreață când l-a văzut încătușat...

Citeste si: Milionarul Ioan Neculaie nu scapă de condamnarea primită după ce a tras cu arma! Afaceristul a stat 6 luni la închisoare!

„Mi-a spus că mă va aștepta până la ispășirea pedepsei și că ne vom construi un viitor împreună!”, spune acum Neculaie.


Doar că ceva s-a întâmplat în casa iubirii- iar afaceristul a simțit miros de înșelăciune în relație. Concret- o suspecta în urmă cu un an că i-ar pune coarne cu un alt bogătaș.

Miliardarul a pus dectectivi pe urmele logodnicei

Nu avea dovezi- așa că a pus pe urmele ei detectivi. O escapadă de câteva ore la Londra a celor doi l-ar fi trezit pe Neculaie din somnul iubirii.

Citeste si: Lovitura dura pentru Ioan Neculaie! Afacerea lui de suflet s-a naruit in urma cu cateva zile!

Cel cu care designerița îl înșela era nimeni altul decât regele vinului din România. De altfel- cei doi presupuși amanți s-ar mai fi întâlnit și prin capitală de mai multe ori- în locuri ferite de ochii lumii.

Miliardarul Ioan Neculaie a rupt logodna cu renumita creeatoare de modă

Acesta ar fi fost momentul în care afaceristul din Brașov a șters din minte gândul să o ia de nvastă. Ar fi rupt logodna- și i-ar fi cerut înapoi inelul scump. Dar nu s-a mulțumit cu atât. În semn de răzbunare a dat-o în judecată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: George Becali, in blana in Poiana Brasov. Turistii au dat navala sa isi faca selfie cu el

Ioan Niculaie le-a spus magistraților că tânăra designer l-ar fi stors de bani iar acum vrea înapoi măcar cei 50 de mii de euro pe care i-ar fi dat cât timp afaceristul a fost după gratii...

Fosta logodnică: Nu l-am înșelat pe miliardar niciodată!

„El a făcut un proces cum că i-am făcut o înșelăciune, ceea ce nu e adevărat. Am stat 6 ani împreună, îți dai seama că m-a ajutat financiar, nu se pune problema. Dar eu niciodată nu i-am cerut bani pentru diverse lucruri care nu erau adevărate. M-a ajutat să-mi mobilez casa, dar cât a costat atât i-am cerut!” susține femeia.

Citeste si: Cercetat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, afaceristul Ioan Neculaie a pierdut peste 100 de milioane de lei cu cea mai mare firma a lui

Tânăra susține că nu l-ar fi înșelat nici măcar cu gândul și că ea a fost cea care i-a dat papucii în urmă cu doi ani- când relația se răcise. Cât despre controversatul proces- logodnica spune că ar fi o răzbunare. Și-a dat seama de asta atunci când i-a spus afaceristului că vrea să încheie socotelile cu el pentru că are un alt iubit.

Din închisoare, miliardarul Niculaie a continuat relația cu logodnica

„Când a ieșit din închisoare a venit după mine și a zis să-mi închei relația că altfel mă bagă la închisoare și mi-a intentat procesul ăsta! A fost gelos, e foarte orgolios, nu suportă să piardă sub nicio formă și nu suportă nicio despărțire. Iar atunci când nu e totul cum vrea el... vine sfârșitul lumii!”, a declarat fosta iubită a lui Ioan Neculaie pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Momente critice pentru Ioan Neculaie! Jucatorii echipei sale de fotbal au ajuns sa nu mai aiba bani nici de mancare!

În vârstă de 62 de ani- Ioan Neculaie- fost patron al FC Brașov- e unul dintre cei mai bogați români- cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro.

Miliardarul Niculaie și logodnica, viață de lux în Brașov

Iată ce proprietate impresionantă deține la marginea Brașovului- o adevărată bijuterie situată în buza pădurii. Aici e locul în care ani la rând familia Neculaie a trăit în mare discreție. La ultimul etaj al vilei- a amenajat și o piscină interioară- desprinsă parcă din filmele de la Hollywood.

Citeste si: Acesta este yachtul controversatului milionar Ioan Neculaie! Afacerisul brasovean a platit 2 milioane de euro in urma cu 4 ani, iar in prezent ambarcatiunea se afla in Grecia

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cand nu statea in vila lui luxoasa, Ioan Neculaie avea tot felul de activitati. In 2017, inainte sa plece la o partida de vanatoare, milionarul s-a enervat pentru ca unul dintre angajati nu ar fi pregatit masina la timp. Autoturismul avea pana, asa ca omul de afaceri a luat arma si a tras si in celelalte cauciucuri. Gestul avea sa il coste libertatea!”, relatează corespondentul Kanal D la Brașov, Adrian Jătăreanu.

Ioan Niculaie, miliardarul condamnat la închisoare

După ce a fost condamnat, a încercat să fugă din țară, dar a fost prins la Vama Giurgiu. Fosta logodnică spune că ar trebui să-i mulțumească pentru că și atunci i-a făcut un bine în loc să o încolțească prin instanțe.

Citeste si: Dezastru pentru Ioan Neculaie! Ce afacere a facut primul milionar brasovean de a ajuns la fundul sacului!

„Nu voia să se predea. Eu i-am spus: Domnule, sunt șase luni, trec repede, te faci de rușine! Eu m-am dus după el în Bulgaria ca să-l conving!”, pretinde designerița.

Miliardarul Niculaie este acum liber, are un nou look și vrea banii înapoi de la Alexandra

După doar 7 luni de detenție la Penitenciarul Codlea- Neculaie a fost eliberat condiționat- iar acum afișează o cu totul altă imagine. A investit o avere în operații estetice- iar în ultima fotografie postată de el nimeni nu l-a mai recunoscut. Și-a injectat botox ca să scape de riduri, și-a vopsit părul și și-a lăsat barba să crească!
Necuiale a mai fost implicat în trecut într-un răsunător scandal- atunci când procurorii au deschis o anchetă de prostituție și proxenetism- iar numele lui apărea printre clienții fetelor- toate nume sonore ale show-biz-ului românesc.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI