„Bărbatul s-a ales cu răni la o mână și în momentul în care a scapăt de tălhari a trecut printr-o nouă încercare: a făcut accident cu mașina. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Atacat și torturat pentru o parolă

Atacul a avut loc în zona unor hale industriale din comuna Florești.

Afaceristul s-ar fi întâlnit acolo cu un bărbat care îl consilia în afacerile din domeniul criptomonedelor. După câteva minute, în zonă au apărut și alți doi bărbați, care aveau fețele acoperite. Au insistat că vor parolele pentru contul cu criptomonede.
Afaceristul a refuzat, așa că indivizii au trecut la fapte de tortură. L-au stropit cu motorină și l-au rănit la o mână, pentru ca în final milionarul să cedeze și să le ofere informațiile. Faptele sunt însă greu de verificat pentru că în zonă nu există camere de supraveghere.
Se pare că afaceristul a rămas și fără telefonul mobil, laptopuri și alte bunuri, iar din portofelul virtual i s-au furat 966 de mii de lei în criptomonede.

Citește și: VIDEO. O nouă metodă de execuție câștigă teren în SUA. "Este tortură", spun experții ONU pentru Drepturile Omului

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Culmea este că de aceste fapte polițiștii au aflat întâmplător. După ce a scăpat din atac, bărbatul a luat mașina și a fugit spre casă, doar că pe drum a făcut accident, lovind un parapet de pe marginea șoselei.

Avea și alcoolemie și le-a povestit anchetatorilor că a fost tâlhărit, iar în timpul atacului i s-ar fi turnat alcool pe gât.
„Organele de cercetare penală au extins verificările cu privire la agresiunea semnalată, au identificat locația respectivă, au fost adunate probe și au procedat la vizualizarea mai multor camere de supraveghere pentru a se corobora datele din teren cu cele relatate de victima”, au transmis autoritățile.
După accident, afaceristul a fost transportat la spital.
„Pacientul de 42 de ani s-a prezentat la urgențe cu un deget secționat de un obiect tăietor. S-a intervenit chirurgical pentru reconstrucția degetului iar în momentul de față este internat în cadrul compartimentului de Chirurgie Plastică și Microchirurgie reconstructivă pentru monitorizare și tratament de specialitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Cluj.
Între timp, ancheta a fost preluată de Serviciului de Investigații Criminale și mai multe persoane au fost deja audiate în acest caz.
În cursul acestei zile afaceristul din Cluj-Napoca urmează să fie din nou audiat. Acesta deține un restaurant cunoscut din oraș și în ultima perioadă a fost implicat în mai multe afaceri cu monede virtuale.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: