Constantin Dinescu, milionar excentric din Capitală, a fost văzut ultima oară în nordul stațiunii Mamaia, la un club de lux unde a petrecut alături de două femei frumoase.

Una dintre ele, o ucraineancă ce-i era se pare iubită de ocazie, l-a însoțit în vila lui din Năvodari. Dinescu i-ar fi spus gărzii sale de corp să nu îl deranjeze și s-ar fi retras cu tânăra în dormitor.

A doua zi, în jurul prânzului, milionarul în vârstă de 69 de ani a plecat spre București, cu ucraineanca si cu inca o tanara. Insă când a intrat pe autostradă i s-a făcut rău, iar bodyguardul sau a sunat la 112. În plină agitație, in loc sa-l ajute, fetele ce-l însoțeau pe Dinescu i-ar fi furat acestuia telefonul și cardul de credit și au plecat cu altă mașină spre capitală.

Constantin Dinescu suferea de diabet

Costi Dinescu, ce suferea de diabet și avea, se pare, și un stent la inima, a fost luat de ambulanta și dus la spitalul județean Constanța, unde medicii i-au făcut un control amplu. Însă nici inima, nici diabetul n-ar fi fost problema. Ci două substanțe extrem de periculoase: opium și morfină, ce i-au fost descoperite în sânge.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Constantin Dinescu
Constantin Dinescu


Cu o săptămână în urmă vorbisem și mi-a zis că o să meargă la mare. Nu știu. Groaznic, a fost cumplit să aflu că... În primul rand el era un om foarte sănătos, își făcea analizele regulat, nu consuma alcool, nu fuma.

Citeste si: VIDEO- Și-a filmat propria moarte: Tavy Puștiu a murit după ce mașina sa a fost lovită de un tren

Jurnaliștii de la Evenimentul Zilei scriu că, martor principal în ancheta morții lui Dinescu, este garda sa de corp. Bărbatul ce-i asigura protecția susține că, în timp ce milionarul se zbătea între viață și moarte, la spital, de pe cardul său ar fi dispărut 30 de mii de lei. De vină pentru moartea ciudată dar și pentru dispariția banilor ar fi, se pare, ucraineanca cu care milionarul și-a petrecut noaptea. Se vorbește despre faptul că tânăra l-ar fi otrăvit și i-ar fi furat banii.

Costi Dinescu a intrat în atenția presei după o relație cu Madalina Pamfile, pe care a răsfățat-o cu cadouri scumpe. Era văduv, îi placea să călătorească în locuri exotice, să dețină mașini scumpe, dar și să aibă în jurul său femei frumoase. Dinescu făcuse avere din afaceri cu diamante, și era un înrăit colecționar de artă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Ultimă oră! Constantin Dinescu, fostul iubit al Mădălinei Pamfile a murit


Momentan, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și așteaptă rezultatele finale ale autopsiei. Între timp, rudele și apropiații se pregătesc de înmormântarea milionarului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si