Mihai Bizu, afacerist cu zeci de proiecte imobliare și conturi de milioane, s-a năpustit asupra soției sale cu o violență de nedescris. Martorii spun că alcoolul și gelozia i-au luat mințile. După ce a fost la un pas de moarte, Irina Popescu a primit ordin de protecție pentru 6 luni împotriva soțului, lucru care nu l-a mulțumit deloc pe Mihai Bizu.

El a contestat ordinul în instanță, însă cum probele împotriva lui sunt mult prea solide, judecătorii au respins contestația.

Femeia a primit un ordin de protecție

Până când magistrații au decis definitiv să îi ofere protecție femeii a trecut mai bine de o săptămână, iar, în tot acest timp, Irina nu s-a mai întors în apartamentul în care locuia cu Mihai Bizu, în unul dintre ansamblurile ridicate de milionar în Capitală. Teama ca nu cumva individul să termine ce a început a făcut-o pe tânără să stea ascunsă. Acum s-a întors în apartament, iar milionarul nu are voie să se apropie de imobil sau de ea. Oricum, după ce a fost prins și reținut vineri, sâmbătă judecătorii au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Descoperiri șocante la vila lui Emi Pian. Avocata bărbatului face declarații de ultima oră

Mărturiile celor care au văzut scenele de groază din acea noapte au conturat în fața anchetatorilor premisa că milionarul nu a avut niciun moment vreo remușcare în timp ce își lovea soția, urla cât îl țineau plămânii că o să o omoare.

Omul de afaceri a încercat să o înece

După ce a lovit-o cu putere în jacuzzi, femeia abia dacă mai putea să se apere, fiind aproape leșinată.

În acel moment, milionarul a încercat să o înece. După câteva momente bune în care femeia s-a zbătut sub apă, unul dintre prietenii la care se aflau în vizită a decis să intervină și, astfel, soția lui a fost salvată. În tot acest timp, poliţia a fost alertată de nişte turişti care se aflau cazaţi în apropiere şi care au văzut tot ce s-a întâmplat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Crimă șocantă în România. Trei tineri au ucis în bătaie un bărbat

Polițiștii constănţeni nu au făcut însă nicio verificare și asta pentru că femeia a fugit imediat din acel imobil. La un moment dat, însă, s-a întors, crezând că soțul ei regretă și apoi au plecat împreună la hotel, unde individul și-a dat din nou arama pe față, a bătut-o și a violat-o până spre dimineață. Abia când milionarul a adormit, soția a apucat să fugă cu un taxi la București, unde a depus plângere penală.

Tânăra a mai avut o relație de patru ani cu omul de afaceri Teodor Pop

Pentru Irina Popescu, nu este primul bărbat care și-a vărsat furia pe ea. A mai avut o relație de patru ani cu omul de afaceri Teodor Pop, un apropiat al lui Gregorian Bivolaru.

Cei doi s-au cunoscut la cursurile de yoga, când tânăra era membru în grupul lui Bivolaru. Deși părea o relație de durată, ea a mărturisit de ce a decis să plece din viața afaceristului.

Citeste si: Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru tentativă de omor

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

”Ne-am certat rău de tot, iar el m-a bruscat. M-a speriat foarte tare şi l-am părăsit imediat”, declara Irina Popescu în anul 2012.

Cert este că atunci nu s-a ajuns atât de departe, astfel că afaceristul nu a fost anchetat. Acum, însă, Mihai Bizu riscă ani grei de închisoare și asta pentru că acuzațiile sunt de tentativă de omor și viol asupra propriei soții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si