Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Milionarul Costi Dinescu a lăsat în urma lui o avere fabuloasă

O avere fabuloasă, de peste 10 milioane de euro, rămâne acum de împărțit, după moartea milionarului Costi Dinescu. Acesta avea două vile de lux în Capitală, o proprietate pe litoral și terenuri valoroase.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În plus, rămâne moștenire colecția sa impresionantă de opere de artă, intre care tablouri de Picasso și Monet. Baronul luxului era văduv, așadar singurul moștenitor ar fi fiul său, care- in mod inexplicabil, nu dorește anchetarea morții bizare a milionarului.

Palatul pe care Costi Dinescu îl are la Snagov, pe malul lacului, este dovadă că milionarul avea o avere considerabilă. Vila cu piscină, dar și priveliștea spre apă transformaseră domeniul în locul său de suflet, de unde posta mereu câte o fotografie pe rețelele de socializare. Atunci când nu era în București, afaceristul alegea câte o destinație exotică unde să se relaxeze.

Printre ultimele călătorii peste hotare este cea din Orientul Mijlociu, de vara trecută.

Dinescu a vizitat Libanul și Iordania, iar din pozele făcute se vedea că avea o pasiune pentru a descoperi și alte culturi.

Costi Dinescu era pasionat de călătorii

Milionarul din Capitală a călătorit pe aproape toate continentele, numai anul trecut a vizitat Australia și Asia, de unde a postat fotografii uluitoare, iar în urmă cu doi ani a explorat mare parte din America de Sud.

Era însoțit întotdeauna de câte o domnișoară sau două în vacantele de lux, dar nu îi placea să se afișeze.

Dincolo de vacanțele scumpe, rămân petrecerile nocturne din România. Filmările milionarului din cluburile de lux ale Capitalei, dar și din Mamaia Nord stau mărturie că avea o viață plină, chiar obositoare pentru un bărbat cu probleme de sănătate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Prietenii milionarului mort rup tăcerea. Declarații în exclusivitate

Miercuri, trupul neînsuflețit al lui Costi Dinescu a fost adus de la morga spitalului Constanța în Capitală, la o capelă unde i se va oficia slujba de înmormântare. Mai multe vedete din lumea buna au venit sa-i aduca un ultim omagiu.

Fiul milionarului nu dorește anchetarea morții bizare

Surse apropiate milionarului spun că unicul său fiu nu își dorește anchetarea morții bizare a lui Dinescu, deși în organism i-au fost găsite două substanțe toxice: opium și morfină.

Citeste si: VIDEO| Milionar excentric, moarte enigmatică

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Momentan, oamenii legii nu au deschis și un dosar de furt. Asta deși, după ce milionarului i s-a făcut rău în mașină și a ajuns la spital, de pe cardul său de credit ar fi dispărut 30 de mii de lei. Se bănuiește că ucraineanca ce-i era iubită de ocazie i-a golit cardul în timp ce baronul luxului se stingea, pe secția de terapie intensivă. Ancheta este una de durată, mai ales că probele toxicologice au fost trimise în București, pentru o analiză amănunțită.

Citeste si: Ce imperiu pregătește Borcea. A scos de la saltea 13,5 milioane de euro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI