„Un tânăr care se autoproclamă milionar și care are doar șase clase la activ a inflamat TikTok-ul. Englezul, care nu contenește să se laude cu viața luxoasă pe care o duce, s-a filmat în timp ce făcea o aroganță: a condus bolidul pe banda destinată mijloacelor de transport în comun pentru a evita traficul, pe motiv că este o bandă VIP, numai pentru bogați”, a  transmis Simona Pătruleasa.

Are 6 clase și se autoproclamă milionar

„Pentru oamenii săraci, aceasta este o bandă pentru autobuze, pentru oamenii bogați este o bandă VIP pentru evitarea traficului. Nu ne pasă de amenzi”, spunea tânărul în mediul online.
Tânărul englez, cunoscut drept milionarul cu șase clase, s-a filmat la volanul bolidului în timp ce depășea coada de mașini pe banda pentru autobuze. Și-a pus TikTok-ul în cap cu atitudinea sfidătoare, în care susține că nu-i pasă de nicio sancțiune, pentru că are conturile pline cu milioane de lire sterline, bani făcuți din criptomonede. Nu pare să-l afecteze nici faptul că are doar șase clase. Pe contul său de TikTok nu ratează nicio ocazie să se laude cu viața luxoasă pe care o duce.

Citește și: VIDEO-Noi informații în cazul fraților Tate. Cei doi, în fața unui proces nou

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Iată cele patru lucruri pe care le urăsc la a fi milionar. Primul: urăsc să am stive de lire cash în fiecare zi. Doi: urăsc să călătoresc mereu. Trei: dacă port unul dintre ceasurile mele în UK, trebuie să port o vestă anti-înjunghiere.

Și patru, să mă aflu tot timpul în restaurante foarte frumoase, fine-dining, și în hoteluri de cinci stele.
Eu și iubita mea ne-am plictisit, așa că ne-am hotărât să luăm avionul privat spre Paris. Ne-am urcat în avion, pe locurile VIP, după ce am făcut câteva tranzacții de dimineață. Zborurile private sunt mult mai rapide și ușoare, le-aș recomanda oricui”, mai spunea acesta pe TikTok.
Și asta nu este tot. Lui Luke Desmaris, pe numele său, îi place să epateze, așa că apelează la ținute extravagante, precum chimonouri cu imprimeuri de firmă, iar apoi se urcă în bolidul de sute de mii de lire sterline.
Luke a devenit cunoscut în urmă cu doi ani, când și-a „permis” o altă aroganță. A parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap și a dat o explicație halucinantă pentru gestul său.
„Să fiu cinstit, sunt o persoană rapidă și am nevoie să fiu aproape de magazine ca să salvez timp, timpul înseamnă bani”, mai spunea acesta în trecut.
Videoclipurile sale au devenit virale, cu milioane de vizualizări. Tânărul de doar 28 de ani pretinde că a făcut o avere din criptomonede și se laudă că trăiește într-o casă de aproape două milioane de lire sterline.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si