"Doi ani de închisoare cu executare. Este pedeapsa pe care Judecătoria Oradea a hotărât-o în cazul milionarului Victoraș Micula. Pentru ce infracțiuni a primit această sentință ne spune colegul meu, Claudiu Mihuț. Bună seara, Claudiu!", a transmis Cristian Sabbagh.

Micula Junior, 2 ani de închisoare cu executare

"Bun găsit,

Ancheta a început în 2019, atunci când pe Instagram a fost postat un clip video în care Victoraș Micula trăgea cu o armă de pe un pod din Oradea.

Apoi, procurorii l-au acuzat pe milionarul din Bihor că a cumpărat 9 arme și sute de cartușe de muniție, deși nu avea drept de deținere, multe dintre acestea fiind descoperite la percheziții. Dosarul a ajuns pe mâna magistraților în 2021, dar procesul efectiv a început abia anul trecut în februarie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fiind găsit vinovat în ambele cazuri, judecătorii au decis acum să-i contopească pedepsele și să-l condamne la 2 ani de închisoare cu executare. Decizia nu este însă una definitivă și poate fi atacată în termen de zece zile. În ultima perioadă, Victoraș Micula s-a stabilit în Elveția și a devenit viral pe rețelele de socializare datorită clipurilor pe care le posta", a transmis Claudiu Mihuț, corespondent Știrile Kanal D.

Citește și: Cine ar fi vinovații în cazul crimei de la Padina? Mărturii halucinante făcute de iubita unuia dintre suspecți: ”Mă tem pentru viața mea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si