"O descoperire șocantă zguduie lumea bună a Capitalei. Unul dintre partenerii de afaceri ai lui Cristi Borcea și Dan Șucu s-a sinucis în vila lui din Voluntari. Legiștii au concluzionat că milionarul a pierit intoxicat cu fum provenit de la cărbunii de grătar. Înainte de gestul extrem, afaceristul, în vârstă de 46 de ani, a lăsat un bilet de adio în limba engleză. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Sfârșit șocant pentru un milionar

Unul din prietenii milionarului a făcut descoperirea șocantă și a alertat poliția. Virgil Chirică zăcea fără suflare în baia vilei dintr-un cartier rezidențial din Voluntari. Pierise intoxicat cu monoxid de carbon, după cum au concluzionat legiștii. Iar anchetatorii spun că afaceristului și-ar fi premeditat moartea. Înainte de gestul extrem, cumpărase câteva grătare pe care ulterior le-a dus în baie, dar și saci cu cărbuni.

Potrivit unor surse din anchetă, milionarul ar fi luat un cocktail de pastile înaintă să piară intoxicat cu fum. Apoi a scris de patru ori pe un bilet de adio, în limba engleză, I am already asleep, adică, Am adormit deja!

Episodul șocant s-a derulat în urmă cu aproximativ o săptămână, timp în care ancheta a fost făcută în mare taină.

"Persoana decedată a fost identificată de către colegii mei, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani.

În prezent, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea!", a declarat Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Virgil Chirică ocupa o funcție-cheie în cadrul diviziei de asigurări a Porsche Finance Group. Totdată, era asociat și într-un proiect imobiliar în nordul Capitalei alături de Dan Șucu, Cristian Borcea și alți afaceriști importanți.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"- Îl știați?
- Nu l-am cunoscut, doamnă. Nu, nu-l cunosc. Dânsul, Dumnezeu să-l odihnească, era acționar într-un fond în care eram acționar și eu. În care sunt și eu acționar. Nu cunosc pe fiecare. Probabil că sunt cel puțin 40-50 de acționari acolo. Nu-i cunosc! Îmi pare rău de el. Dumnezeu să-l odihnească, dar nu-l cunosc!", a declarat Dan Șucu, afacerist.

Nimeni nu știe ce l-ar fi putut împinge pe afacerist la sinucidere. Psihologul criminalist Tudorel Butoi spune că-n astfel de cazuri s-ar putea ca niciodată să nu aflăm răspunsul.

Cert e că milionarul a mai încercat să-și ia viața în urmă cu patru ani. Atunci a fost salvat de familie. Acum, nu a putut nimeni să împiedice gestul șocant.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV! De ce ar fi recurs Virgil Chirică la gestul necugetat?! Motivele care ar putea sta în spatele tragediei din Pipera: ”Totul este șters cu buretele”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: