„Numai eu si Dumnezeu stim unde este Luiza!” Asta le-ar fi spus monstrul din Caracal celo doi detinuti cu care Gheorghe Dinca a impartit celula arestului central din Bucuresti, potrivit unor surse judiciare.

Destainurea bizara ridica o groaza de semne de intrebare. A ucis-o pe adolescenta asa cum declara in fata anchetatorilor sau a dat-o pe mana unor traficanti de carne vie, cum cred cu tarie parintii?

Minciunile lui Gheorghe Dincă. Ipoteza bunicului Luizei

Bunicul Luizei Melencu spune ca e tot mai convins ca unul dintre fiii lui Dinca ar fi dus-o pe fata in Arad si de acolo peste hotare.

De altfel- in ultima vreme- familia fetei ar fi primit mai multe piste cum ca Luiza ar trai, asa ca avocatul spune ca au facut demersuri pe langa autoritatile din Italia si Germania sa o caute.

Citeste si: Șocant, ce a putut să ceară Dincă în pușcărie! Criminalul din Caracal vrea să stea singur în celulă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De cand a inceput ancheta, Dinca a mintit la interogatorii. Initial, le-a spus procurorilor ca ar fi aruncat trupul Luizei in Olt, apoi a marturisit ca ar fi de fapt in liziera de la marginea orasului.

Acolo au fost descoperite ramasite de om, insa legistii au putut stabili doar ca apartin unei tinere care ar putea avea intre 15 si 19 ani.
Nimic mai mult.

Tonel Pop- avoctatul familiei- afirma ca tot in padure s-ar fi gasit cercei si alte accesorii care nu ar fi ale Luizei.

O alta minciuna marca Dinca vizeaza traseul din ziua rapirii fetei. La prima audiere, a povestit ca Luiza a venit de bunavoie la el acasa, apoi a recunoscut ca a dus-o din Caracal pana in satul Diosti, aproape de casa, si acolo ar fi sechestrat-o.

La reconstituire- stupoare- insa! Le-a aratat anchetatorilor ca ar fi ajuns langa un camp, unde a imobilizat-o prin violenta pe tanara si i-a aruncat telefonul mobil.

Minciunile lui Gheorghe Dincă. Un om versatil

LILIANA PARVULESCU- SPECIALIST IN COMUNICARE NONVERBALA: Este extrem de versatil si are o abilitate fantastica in a ascunde, a controla. Pe de alta parte, nu simte niciun fel de emotie, empatie si nu reprezinta pentru el ce a facut o incarcatura foarte mare. Desi un criminal in serie e foarte incarcat de crimele pe care le face, dorinta lui finala este sa spuna, sa fie in centrul atentiei.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Intre timp, in plina ancheta a crimelor, comisarul-sef Costel Ghimis- care a condus Politia Caracal o luna si un pic- si-a depus cererea de pensionare.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Soția lui Gheorghe Dincă a mințit! S-a aflat motivul pentru care nu s-a dus să îl viziteze pe criminalul din Caracal în arest! ”Nu a lăsat-o!”

Departe de varsta la care alti angajati ai Ministerului aleg sa puna uniforma in cui, seful abia numit a considerat ca acesta este momentul prielnic sa renunte la functie. Alegerea pe care a facut-o este oarecum bizara, daca ne gandim ca si-a dorit ani buni acest post, dar i-a luat-o inainte Nicolae Mirea, pensionat, la fel, imediat dupa ce ororile comise de Dinca au iesit la iveala!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si