Ca sa-şi ascundă ilegalităţile, patronii unui club cunoscut au cerut clienților să nu publice imagini pe reţelele de socializare, dar aproape nimeni nu a ţinut cont de această rugăminte. Mesajul patronilor a fost postat de un tânăr care încearcă să respecte regulile.

„Evident că este enervant! Tu să știi că nu te vezi cu prietenii, nu mergi la restaurante, cred că am fost o singură dată la restaurant anul ăsta, și cu toate astea vezi că alții încearcă cumva să se fofileze și să sfideze legea și să fie

ei acolo un grup de privilegiați”, a scris tânărul pe internet.

Chefuri ilegale în cluburi în fiecare weekend. Ministrul de Interne ia măsuri

Nici măcar prezența polițiștilor la petrecerile din acest sfârșit de săptămână nu a mai redus din cheful petrecăreților, care în final au ajuns să fie sancționați.

Aproape 7000 de sancțiuni au fost date în acest weekend pentru încălcarea măsurilor de prevenție și combaterea efectelor pandemiei, iar autorităţile vor să înăsprească pedepsele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

„Un proiect de lege care să reglementeze foarte clar în ce condiții se poate ajunge la suspendarea activității unui agent economic, în ce condiții se poate ajunge la sigilarea respectivei locații”, spune ministrul de interne.

Numai că această inițiativă nu este privită deloc cu ochi buni de către patronii cluburilor și restaurantelor vizate.

„Devenim un popor robotizat, nu mai trebuie să avem interacțiuni interumane? Mi se pare dificil, greu, plus că românii sunt foarte politicoși și prietenoși.

Pentru asta trăim, să ne vedem cu oamenii”, pretinde un patron de club.

Inițiativa Ministrului de Interne va fi discutată în Parlament în cel mai scurt timp.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si