„Minivacanța de Ziua Națională ar putea fi dată peste cap de vremea capricioasă. Ninsorile vor pune stăpânire pe mai multe zone din țară. Are toate detaliile colega mea, Mădălina Bichir. Mădălina, te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

1 decembrie vine cu ninsori

„Bun găsit, tuturor!
Joia viitoare, pe 30 noiembrie, chiar la începutul mini-vacanței, urmează o zi cu ninsoare în București, așa cum au precizat meteorologii Accuweather.

Frigul va pune stăpânire pe Capitală, căci valorile termine vor fi cuprinse între -3 și 2 grade Celsius.
Pe 1 decembrie, cei care vor veni să vadă parada de Ziua Națională trebuie să se aștepte la temperaturi și mai scăzute, cuprinse între -5 și 2 grade Celsius.
Ninsorile le-ar putea pune bețe în roate și celor care și-au pregătit o mini-vacanță în afara țării. Traficul aerian ar putea fi îngreunat, iar asta ar putea însemna întârzierea zborurilor sau chiar anularea unora dintre ele.

Citește și: VIDEO- Administratorii se ocupă de pregătirea pârtilor. Turiștii sunt așteptați la schi de la 1 decembrie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Temperaturi scăzute vor fi și în Moldova și Transilvania. Vorbim despre temperaturi de -3 sau chiar -4 grade în primele două zile din minivacanță.
Iar ninsorile vor apărea în Capitală mai devreme decât prevăzuseră, inițial, experții. Cu mai multe detalii vine meteorologul de serviciu Mihai Huștiu”, a transmis Mădălina Bichir, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si