O soferita care a adus moartea pe un drum national din Maramures. Gestul ei inconstient, de a bea la volan, a provocat o nenorocire.

Dupa o depasire neregulamentara, masina ei s-a izbit cu toata puterea de un autoturism ce venea din sens opus. Soferita de 36 de ani si-a pierdut viata. La fel si adolescenta de 14 ani care statea pe locul din fata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Alti 4 oameni au fost raniti. Doua victime au fost descarcerate si sunt in stare grava. Politistii de la Rutiera au descoperit ca soferii nu purtau centuri de siguranta.

Un alt grav accident, incheiat cu 3 tineri morti s-a petrecut pe un drum national in judetul Tulcea. Tot inconstienta a fost cauza.

Martorii spun ca soferul in varsta de 30 de ani care avea permis de doar un an zbura pur si simplu pe sosea.

Intre localitatile Cataloi si Nalbant s-a speriat de o masina care venea de pe celalalt sens, a tras de volan brusc si a intrat intr-un copac.

Dr. Salah Kilu, medic SAJ Constanta: Viteza, neatentie si distractie. 

Un adevarat val de accidente s-au petrecut in aceasta minivacanta pe soselele tarii. 17 oameni si-au pierdut viata si 35 au fost raniti grav.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si