Sunt imaginile inconștienței absolute- un adolescent de 14 ani conduce haotic mașina părinților pe străzile din Ploiești, în timp ce e încurajat de alți cinci prieteni minori.

Nici lor nu le e teamă de nimic, nici măcar de moarte. Băiatul a furat în miez de noapte mașina tatălui și i-a lăsat pe rând pe prietenii lui minori să conducă.

Viteza cu care merg pe străzi e amețitoare și au fost la un pas de accident. Cei șase minori sunt acum cercetați sub control judiciar, atât pentru conducere fără permis, cât și pentru furtul mașinii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

La Turnu Măgurele, un alt băiat de 14 ani a fost prins la volan chiar în timp ce conducea pe contrasens.

Polițiștii l-au tras pe dreapta, dar imediat au apărut și rudele lui. Copilul care se afla la volanul mașinii a fost oprit de polițiști chiar în această intersecție. La doar câteva case distanță se aflau și rudele acestuia care erau la un eveniment în familie.

În momentul în care oamenii legii au vrut să-l bage în autospecială, rudele acestuia s-au luat la ceartă cu polițiștii.

Două persoane, între care tatăl minorului, au fost reținute de polițiști după o noapte întreagă de audieri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si