Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Minore agresate sexual de șoferul microbuzului școlar. Elevă: „Mi-a pus mana pe picior si m-a descheiat la pantaloni”

Cazuri socante si aproape trase la indigo cu drama prin care a trecut Alexandra Macesanu ies la iveala dupa tragedia din Caracal. Un dosar penal in care un sofer de microbuz scolar a fost acuzat pentru agresiuni sexuale asupra a cel putin cinci minore din scoala generala a fost redeschis de procurorii din Olt. Asta dupa ce initial dosarul a fost clasat din lipsa de probe in august. Intre timp, soferul a fost dat afara de conducerea scolii si mutat la primaria localitatii.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Declar ca faptasul mi-a pus mana pe picior si uneori m-a si descheiat la pantaloni, atingandu-ma in zona intima. Atunci eu il loveam cu palmele si fugeam speriata acasa”.

Este doar una dintre declaratiile socante date de fetele de doar 13 ani la politie. Pentru parintii copilelor, calvarul abia incepea.

Minore agresate sexual de șoferul microbuzului școlar. Voia „o relație secretă”

In luna martie, o femeie din localitatea Dobrun, judetul Olt, a trait socul vietii ei cand fiica i-a venit acasa de la scoala si i-a povestit ca soferul microbuzului scolar, in varsta de 60 de ani, i-a propus o relatie secreta.

Laura Barbu, mama copilei pipaite: A venit la fata, i-a pus mana pe sani. A venit pe la spatele ei si a tinut-o vreo doua minute, spune fata, si a tinut-o strans asa in brate si a intrebat-o „Alexandra, ai prieten?” Si fata zice „Nu, n-am prieten, ca sunt mica deocamdata”. Si zice: „Lasa ca daca n-ai prieten, te invat eu sa iubesti cu adevarat”.

Din acel moment, mama si copila sa au dus o lupta crancena cu autoritatile, timp de 6 luni, fara vreun rezultat.

La parchet li s-a spus ca nu exista suficiente probe, si celebrii deja anchetatori din Caracal au clasat dosarul.

Asta cu toate ca alte cinci colege de scoala ale fetei, incurajate de parinti, au depus plangeri penale impotriva barbatului despre care spun ca a fost la un pas sa le violeze.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Noi mărturii despre pedofilul olandez. Fosta logodnică a dat detalii neștiute până acum

„Atunci cand ramaneam singura in microbuz, imi punea mana pe picioare. Imi spunea sa mai raman cu el in magazin, sa stam de vorba, punandu-mi mana pe picoare si pe sani”.

Se adresa catre mine cu apelativele: Blondo, Tzatza, Frumoaso, Zano, apelative pe care le folosea cu toate fetele.

Sunt doar doua dintre declaratiile halucinante date de bietele copile la politie.

Se pare ca au fost mai multe victime, 20, dar n-au avut curajul sa depuna plangere pentru ca, spun familiile lor, au primit mai multe amenintari.

Traumele prin care au trecut copilele abia ajunse la pubertate le-au schimbat vietile pentru totdeauna. Cel mai mult a avut de suferit copila de 13 ani din Dobrun.

Mama: A avut nevoie de psiholog. Ii era frica, ii era frica sa mai iasa doarma in dormitorul ei.

Minore agresate sexual de șoferul microbuzului școlar. Dosar închis la Caracal

Iar in tot acest timp, dosarul agresiunilor se umplea de praf pe un raft al parchetului din Caracal, condus de prim-procurorul Catalin Zavoianu, cel care fugea de jurnalisti dupa cazul Caracal-Dinca.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In cele din urma, cazul copilei a fost mutat la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, care a redeschis dosarul.

Barbatul a fost sofer al microbuzului scolar din Dobrun de mai bine de 10 ani. In urma scandalului in care a fost implicat, conducerea scolii a decis sa fie dat afara. Nu a ramas insa somer mult timp, pt ca a fost mutat la primaria din localitate.

Citeste si: VIDEO| Sportive minore, agresate sexual de medicul echipei. Mărturie: „Le punea pe patul de la sală, le dădea pantalonii jos”

Aurel Bondrescu, primar Dobrun: A fost trecut pe un post de muncitor, cu alta atributie, la primarie, pana la clarificarea situatiei. Are dreptul la aparare, prezumtia de nevinovatie ii apartine lui. Noi vom lua masura decisiva atunci cand cercetarea se va termina.

Soferul, pe care copiii din scoala il strigau „Pedo”, nu a putut fi gasit nici la locul de munca, nici la domiciliu. Parintii copilei au cerut ordin de restrictie impotriva lui, insa au fost refuzati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI