”Este anchetă la Vaslui după ce s-a descoperit că două minore aflate în grija statului lucrau ca animatoare într-un club din oraș. Totul a ieșit la iveală după ce una dintre ele a postat un filmuleț pe contul său de socializare. Grav este că supraveghetorii din centru ar fi știut despre activitatea fetelor. Procurorii DIICOT au preluat cazul și au deschis dosar penal”, a spus Christian Sabbagh.

Anchetatorii spun că cele două minore mergeau aproape în fiecare seară la clubul aflat în centrul Vasluiului, unde dansau dezbrăcate pentru clienți.

Angajații localului de noapte nu neagă că cele două minore frecventau clubul, însă susțin că veneau acolo din plăcere, nu ca angajate legal.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Minorele pot ieși din centrele sau apartamentele DGASPC în care sunt găzduite doar cu bilet de voie. Deși ar fi trebuit supravegheate în permanență, reprezentanții instituției se scuză motivând că fetele au plecat fără ca nimeni să le observe.

În orice astfel de situație de plecare voluntară, fără acordul responsabililor din centrele din subordinea DGASPC Vaslui sunt urmați pași legali care prevăd anunțarea în regim de urgență a organelor abilitate să ia măsuri.

În acest caz anchetatorii au însă bănuieli că supraveghetorii ar fi știut de activitatea lor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si