Adolescentele care au devenit sclave sexuale au puțin peste 16 ani. Au fost racolate, spun procurorii, din familii sărace, unele prin metoda lover boy. Cei care le suceau mințile erau barmanul și fratele patroanei. O dată ce cădeau în plasă, fetele erau duse în clubul de noapte, de unde nu mai scăpau.

Ajungeau pe mâinile Corinei Tufiș și a fratelui ei, cei care a pus la cale tot planul diabolic.

Le obligau pe tinere să învețe dansul la bară și apoi le aruncau în jocul murdar. Unele- vrăjite de promisiunea unui câștig- nu se împotriveau. Altele erau bătute ca să tacă și să se supună.

De cum se lăsa întunericul, corupeau clienții să consume cât mai mult, le ofereau spectacole explicite, iar când dorința era mai aprigă ca orice- îi duceau pe rând la separeu, unde întrețineau relații sexuale contra cost. Cu 200 de lei se vindea fiecare minoră, dar toate îi mințeau pe bărbați că au peste 18 ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă, în fața procurorilor DIICOT. Elena Dincă ar fi implicată într-un dosar de trafic de persoane

Aveau clienți cu duiumul. Drept dovadă stau datelor de la Registrul Comerțului- care arată că imediat după ce au început racolarea de minore- cifra de afaceri a firmei controlate de Corina Tufiș explodează! Cei care păzeau clubul au fost angajații controversatului afacerist Remus Rădoi- zis Codiță.

Omul spune că nu știa să fi fost vorba de minore și că fetele ar fi intrat de bună voie pe porțile iadului.

Minore din Caracal, sclave sexuale într-o clădire a primăriei

Revoltător e că imobilul transformat în bordel aparține primăriei din Caracal și e clădire de patrimoniu. Când statul a cumpărat-o de la fostul proprietar, clubul era deja acolo, iar edilii spun că habar nu aveau de fărădelegi.

Cei doi capi ai rețelei- soră și frate- aveau și un hotel la câțiva metri de club. Și acolo, minorele ar fi întreținut relații intime cu diferiți clienți. Dimineața- când mascații au descins- le-au găsit pe câteva dintre ele dormind. Straniu e că nici oamenii din zonă nu știu nimic, cu toate că astfel de fapte se petrec deja de trei ani după spusele anchetatorilor.

Citeste si: Monstrul din Caracal a divorțat de soția sa! Informații șocante!

5 suspecți au fost reținuți pentru trafic de minori și pornografie infantilă. E vorba de patroana clubului, fratele și cumnata ei, barmanul și încă un bărbat care ar fi fost părtaș la infracțiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si