„Mirabela Dauer este artistă cu voce de aur care a încântat generații întregi și care la 76 de ani se poate mândri cu o carieră de succes și cu o forță extraordinară de a depăși greutățile la care a supus-o viața. Cum a reușit să treacă peste aceste momente, ne-a povestit într-un interviu acordat în exclusivitate colegei noastre, Dana Luțu”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Mirabela Dauer, despre încercările vieții

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a făcut puternică. Că dacă nu era el... el e totul. Tot, tot. Viața mea nu a fost prea ușoară, ci destul de dură”, a povestit artista.

Mirabela Daeur este femeia care a reușit să se ridice și să meargă mai departe indiferent de câte lovituri a primit de la viață. Chiar în urmă cu șase ani, artista cu voce de aur a trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții. A primit cumplita veste că suferă de o boală gravă și că unul dintre rinichi trebuie extirpat.

„Acum șase ani, când m-am îmbolnăvit de o boală extrem de gravă, Doamne-Doamne mi-a făcut așa și m-a scos. Mi-a arătat ce am în jur, cu ce mă înfrunt, ce e adevărat, ce e minciună”, a mai spus artista.

Citește și: VIDEO- Vacanța de schi scoate 2.000 de euro din buzunar. Ce prețuri sunt pe pârtii?

A fost momentul care a apropiat-o și mai mult de Dumnezeu și a făcut-o să conștientizeze ce e mai important în viața sa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„- Nu sunt fanatică, dar consider că e entitatea care este cea mai importantă în viață unui om. Am avut multe dezamăgiri.

- De la cine?

- De la oameni, oamenii, știi, se schimbă. Dumnezeu e mare, Dumnezeu le vede pe toate, el nu judecă, se gândește la noi, mai mult sau mai puțin. Eu sunt fericită că sunt sănătoasă că Dumnezeu mă iubește. Nu suport minciuna, nu suport lingușeală, nu suport falsitatea. Eu sunt autodidactă, totul am făcut singură, totul. Nu, cu Dumnezeu. Cu ajutorul lui Dumnezeu. El m-a ajutat în tot, altfel nu puteam face”, a mai spus Mirabela Dauer.

A primit multe încercări de la viață, dar cu ajutorul Divinității și a firii sale puternice, mereu a găsit o cale să rezolve totul cu bine. Nu înainte de a vedea unde a greșit pentru a se corecta.

„Stau și mă gândesc de ce sunt așa? Ce am făcut? Am făcut vreo prostie? Ia să ne revenim, să ne dăm cu reveneală. Atunci când m-am lovit cu capul de ziduri și tot eu m-am trezit. Am făcut ceva greșit eu”, a continuat artista.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pentru că Dumnezeu i-a fost mereu alături, Mirabela a vrut la un moment dat, în semn de recunoștință, să îmbrace haine monahale.

„Am vrut să mă călugăresc și am făcut tot ce am putut. Așa l-am cunoscut și pe nașul meu, părintele Augustin. Nu am făcut-o pentru că mi s-a explicat frumos că nu cere sacrificii, dacă faci ceva, din tot sufletul, nu există sacrificii, dar să mă gândesc de două ori. E bine ce vreau, nu vreau, vreau să fac viață asta omenească. Dumnezeu m-a ajutat și mi-a dat o familie”, a adăugat Mirabela Dauer.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: