Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mircea Beuran, interceptat în timp ce recunoștea că a luat mită. Denunțătoarea chirurgului a dezvăluit totul

Chirurgul Mircea Beuran a fost interceptat în timp ce recunoaştea că a luat mită! Denunţătoarea îi era studentă şi a fost ameninţată de medic, când şi-a cerut banii înapoi. Reputatul profesor i-ar fi spus că se va termina colaborarea dintre ei într-un mod neplăcut pentru ea. Lăsată şi fără bani, dar şi fără postul mult-visat, tânăra l-a reclamat la DNA.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Instituţie publică transformată în propria piaţă de desfacere. Aşa numesc judecătorii acţiunile medicului Mircea Beuran, care este acuzat că a luat 10.000 de euro mită de la o tânără dornică de a avansa în carieră.

Carmen Haiducu, cea care a făcut denunţul, l-a înregistrat pe chirurg în timp ce îi cerea acestuia înapoi cei 10.000 de euro, după 2 ani, timp în care Beuran nu s-a ţinut de cuvânt şi nu i-a livrat postul de asistent universitar promis. În anul 2018, Carmen a ajuns la Mircea Beuran prin intermediul unui alt cunoscut medic, Ioanel Sinescu. Atunci a aflat cât o costă avansarea în carieră.

Citeste si: Explicaţiile medicului Mircea Beuran în cazul pacientei arse în timpul unei operații la Spitalul Floreasca

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

A făcut un împrumut la bancă pentru a-i putea da medicului suma cerută şi s-a întâlnit cu el în biroul său de la Spitalul Floreasca.

Acolo, i-a dat fabuloasa sumă într-o cutie în valoare de 35 de lei.

Beuran nu s-a ţinut de cuvânt, dar nici banii nu i-a dat înapoi şi a ameninţat-o pe tânără: dacă mai insistă, toate colaborările dintre ei se vor termina într-un mod neplăcut. În calitate de profesor coordonator al lucrării de disertaţie, Beuran putea să-i blocheze lui Carmen Haiducu absolvirea studiilor.

Mircea Beuran, interceptat în timp ce recunoștea că a luat mită

Pe lângă interceptările existente la dosar în acest caz de luare de mită, judecătorii spun că există şi alte probe care indică faptul că nu era prima dată când Beuran vindea un post.

De vineri, chirurgul Mircea Beuran este arestat la domiciliu în casa lui din Ciolpani. Totuşi, medicul nu o duce foarte rău, întrucât are la dispoziţie o casă de 364 de metri pătraţi în care să-şi petreacă timpul şi o curte de aprox 2000 de metri pătraţi prin care să se plimbe.

De urât îi ţine soţia lui, care face şi cumpărăturile în casă, întrucât, după cum bine ştim, chirurgul nu mai poate părăsi domiciliul

Pe la amiază, soţia chirurgului a adus un bax cu apă şi 2 sacoşe pline de cumpărături.

Mircea Beuran a ieşit din casă pentru a-şi ajuta soţia să care bagajele. El rămâne în arest la domiciliu până pe data de 14 martie, când judecştorii ar putea decide prelungirea acestei măsuri.

Citeste si: VIDEO| Medicul Mircea Beuran, în arest la domiciliu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI