Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Mircea Eremia este din nou burlac și promite multe surprize: "Cu siguranță intensitatea se va simți în muzica mea"

Mircea Eremia și-a descoperit o nouă pasiune, cea pentru ritmurile orientale și balcanice. Artisul promite multe surprize fanilor săi.

Redactia Stirile Kanal D,

Mircea Eremia, schimbări în viața personală [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-a reinventat, iar acum se bucură de roadele succesului. Mircea Eremia lansează piese pe bandă rulantă, iar ritmurile lor nu au cum să nu îți facă inima să bată mai tare. L-am invitat astăzi pe tânărul artist să ne povestească despre planurile personale, dar și despre proiectele pe care le are. Bun găsit!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Mircea Eremia promite multe surprize

- Ai schimbat câteva stiluri până l-ai găsit pe cel care te caracterizează cel mai tare.

Foarte bine punctat. Într-adevăr, am făcut o călătorie prin muzică de-a lungul întregii mele vieți și într-adevăr, consider că muzica cu influență balcanică este cea care mi se potrivește cu adevărat și în care mă regăsesc cel mai mult aș putea spune, a

declarat Mircea Eremia.

- Deci ți-ai dat seama că ritmurile orientale și balcanice sunt cele care ți se potrivesc cel mai bine

Sunt potrivite pentru mine și pentru show-urile la care la pentru care muncesc și pe care le gândesc în detaliu, să spun așa, a declarat Mircea Eremia.

- A fost un moment anume în care ai spus: "Gata, de azi îmi schimb stilul"?

Mi-a plăcut întotdeauna, mi-a plăcut întotdeauna acest stil, mi-a plăcut întotdeauna stilul balcanic, însă, de-a lungul timpului, văzând că prinde un succes aș putea să spun și la noi și oamenii îl gestionează cu mai multă bucurie, m-am gândit să fac pasul și să arăt și eu oamenilor din experiența mea ce înseamnă muzica balcanică, a declarat Mircea Eremia.

- Tu aveai succes și înainte cu muzică dance pe care o făceai.

Cum a venit schimbarea asta?

Întotdeauna am avut succes sau cel puțin am fost pe linia de plutire, cum îmi place mie să spun. Mi-am făcut treaba ca și artist oamenii au apreciat întotdeauna ceea ce fac și am avut am avut succes întotdeauna și pentru asta le mulțumesc celor de acasă și oamenilor care au apreciat, de-a lungul timpului, muzica mea și tot ceea ce am făcut, a

declarat Mircea Eremia.

- Ultima piesă este un cover după piesă unui artist turc.

Așa este, am reinterpretat, am trecut prin filtrul meu și prin poveștile mele de viață acea melodie turcească și mi-a plăcut foarte mult și am vrut să o să o interpretez și pentru oamenii de la noi știi... cunosc câteva cuvinte, dar nu cred că am cea mai bună dicție să spun așa în turcă, a declarat Mircea Eremia.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Cum ai ajuns să scrii textul?

Îmi place foarte mult să scriu texte, atât pentru mine, cât și pentru alți artiști și de fiecare dată când am puțin mai mult timp liber chiar și în timpul liber aș putea să spun, îl dedic muzicii și acelea sunt și momentele în care eu scriu versuri atât de dragoste cât și de distracție, a declarat Mircea Eremia.

- De unde te inspiri?

Mă inspir în primul rând din poveștile mele de viață și din imaginația mea, adică dacă tu îmi spui o poveste, s-ar putea să treacă prin filtrele mele și să iasă ceva frumos. Sunt atât poveștile din viața mea personală ,cât și din viața oamenilor din jurul meu, a declarat Mircea Eremia.

- Scria presa că te-ai așezat la casa ta, care este situația în momentul de față, este Mircea Eremia, disponibil?

Am fost așezat, acum să spun, sunt încă la casa mea, dar de data aceasta, singur. Sunt un bărbat liber în acest moment, am avut o relație frumoasă, o relație în care a existat iubire și respect, însă, cum anumite lucruri se pot întâmpla în viață, am trecut printr-o perioadă în care am luat decizia că cel mai bine este să ne continuăm drumurile separat, a declarat Mircea Eremia.

- Să ne așteptăm și în viitor la o piesă în care vei scrie despre această poveste?

Știi cum e, când mă gândesc la sentimente frumoase și la iubire, ies lucruri frumoase, deci nu știu dacă o să scrie exact ce s-a întâmplat, dar cu siguranță intensitatea se va simți în muzica mea, a declarat Mircea Eremia.

- Care este profilul partenerei perfecte pentru tine?

Nu cred că există oameni perfecți, cred că avem fiecare dintre noi anumite defecte, însă cea mai importantă, cel mai import, cea mai bună calitate într-o relație este înțelegerea și răbdarea, lucru pe care îl sfătuiesc, lucru pe care vreau să-l transmit tuturor oamenilor, să aveți răbdare și să fiți buni și ulterior totul se va așeza în viața voastră, atât că este vorba despre o relație, cât și de viața profesională ș.a.m.d, cu bunătate și cu răbdare lucrurile cu adevărat se așează, a declarat Mircea Eremia.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Ai avut vreun moment în viață în care n-ai avut răbdare până să se îndeplinească ceva și dacă da, ce anume?

Cred că este vorba de maturizare și cu cât ne maturizăm mai mult și trecem prin experiențe atunci și crește și răbdarea să spun așa, iar clar că în viața fiecărui, om au fost și la mine momente în care am considerat că am greșit, dar din fiecare greșeală învățăm, a declarat Mircea Eremia.

- Ce proiecte ai din punct de vedere profesional? Vreo colaborare?

Muncesc foarte mult, petrec foarte multe ore în studio și în sala de repetiții, crede-mă pe cuvânt că ăsta este programul meu zilnic, o să urmeze surprize frumoase, a declarat Mircea Eremia.

- Vreo colaborare?

Cu cineva anume încă nu, pentru că sunt foarte concentrat să ajung la nivelul la care îmi doresc să fiu și să pot arăta oamenilor fix ceea ce îmi doresc, clar muzică balcanică, muzică trecută printr-un filtru destul de bun și de frumos, care s a dezvoltat în urma multor experiențe și multor ore de studiu, deci clar urmează surprize frumoase și o să ne întâlnim la foarte multe petreceri, a declarat Mircea Eremia.

Citește și: VIDEO: Tzancă Uraganul a fost audiat de polițiști. Ce a pățit manelistul: ”Dacă nu mă duceam, mă trezeam cu mascații peste mine”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI