Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii au descins aseara in jurul orei 18, în casele mirilor, socrilor, cuscrilor și la restaurantul unde s-a ținut petrecerea de nunta de weekend-ul trecut la care au participat peste 350 de persoane. În total, patru locații au fost scotocite de polițiștii echipați nu doar în uniforme, ci și în combinezoane speciale. Asta deoarece mireasa a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus.

Descinderi în combinezoane la mireasa care a testat pozitiv la coronavirus

"Sunt în desfășurare simultan patru percheziții efectuate de polițiștii bihoreni, coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea", informează poliția.
Oamenii legii au ridicat fotografii, înregistrări video de la nuntă și unități de calculator pentru a pune cap la cap lista celor peste 350 de invitați pe care organizatorii evenimentului nu ar fi vrut sa le-o dea autoritatilor..
Socrul mare este fostul adjunct al Inspectoratului de Poliție Bihor iar printre invitații de la nunta s-au numărat 10 polițiști din Bihor și doi din Maramureș, precum și doi procurori.

Mireasa cu coronavirus- mascații au venit cu combinezoane

"Și eu condamn oarecum atitudinea acestor oameni cu grad în poliție. Ei nu știu ce înseamnă lucrurile acestea?!"
"În timpul perchezițiilor anchetatorii au solicitat ambulanța SMURD pentru că, spun surse din interior, i s-a făcut rău soției fostului șef de poliție, iar medicii au fost solicitați aici să-i acorde primul ajutor", relatează corespondentul Kanal D la Oradea, Ana Turda.


Femeia a suferit un atac de panică, dar nu a avut nevoie de internare. Întreaga familie este acum în vizorul procurorilor, care fac cercetări într-un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si