„Misha Miller și Jean Gavril au lansat de curând, propria variantă a uneia dintre cele mai iubite piese românești- Cerul, un single al trupei Proconsul din anul 2001. Piesa se bucură de succes, iar astăzi i-am invitat în platoul Știrilor Kanal D, pe Misha și Jean să ne povestească despre proiectul lor și nu numai”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Misha Miller și Jean Gavril, colaborare de succes

Cristina Dorobanțu: Bine v-am găsit! cum a venit propunerea aceasta pentru fiecare dintre voi?

Misha Miller: Propunerea a venit în primă instanță la mine, de la Cătălin Muraru, șeful de la Roton al label-ului nostru. A venit așa foarte neașteptat această propunere. Eu am fost foarte reticentă la început.

Jean Gavril: Și eu la fel.

Citește și: VIDEO- Ornela Pasăre și Alex Cery, colaborare inedită. Cei doi artiști au lansat o piesă cu un videoclip de senzație

Misha Miller: Pentru că e o piesă foarte dificilă din punctul meu de vedere, o piesă iconică, aici de pe meleagurile României. Și am refuzat, tot am refuzat, după care i- am dat o șansă după care l-am contactat și pe Jean mai târziu.

Jean Gavril: A fost un întreg demers ca noi doi să facem piesa asta și am auzit-o pe Misha cântând și am zis: hmm, cred că am putea să facem ceva aici.

Cristina Dorobanțu: Deci v-a fost teamă la început?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Jean Gavril: Da, pentru că e greu să iei o piesă legendară și să te atingi de ea pur și simplu pentru că sunt șanse mari să nu faci ce trebuie și lumea să nu o primească, să zic. Și nu voiam să ajungem acolo dar, aparent, Cătălin a știut ce vrea și în momentul de față piesa a fost super bine primită și este un cover, adică n-am lansat-o noi doi.

Cristina Dorobanțu: Varianta voastră are și un videoclip pe măsură, vedem aici imagini. Cum a fost la filmări?

Misha Miller: Noi am ales să facem un cadru simplu. Piesa fiind atât de frumoasă, nu am vrut să o încărcăm aiurea, pur și simplu să-i facem un clip foarte încărcat. Am ales un pian și o chitară, o variantă acustică a piesei. La filmări a fost foarte rapid, trei ore, foarte rapid. Jean se simțea rău.

Cristina Dorobanțu: Ați întâmpinat dificultăți?

Jean Gavril: Acum depinde. Suntem în sezonul ăsta cu gripă. Eu eram cu frisoane. Cred că urma să răcesc, dar asta nu contează, nu ne-a oprit. Cred că a fost decizia potrivită să alegem calea asta simplă.

Misha Miller: Să știi că noi am mers și cu clipul și cu piesa la trupa Proconsul și am filmat o reacție și de la ei.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cristina Dorobanțu: Ce reacție au avut?

Misha Miller: Sincer, pe mine m-a emoționat foarte mult reacția lor pentru că au spus ei, dacă nu greșesc, de 20 de ani când încearcă cineva să le să facă un cover piesa asta, coverul nostru a fost cel mai reușit.

Cristina Dorobanțu: Am văzut că e o modă cu remake-urile. Mai urmează ceva?

Misha Miller: Voiam să specific doar că nu e un remake ăsta. Noi am făcut-o în cadrul proiectului Roton 30. Label-ul nostru, anul ăsta face 30 de ani, iar piesa „Cerul” a fost în 2001 lansată la Roton, iar ăsta a fost un omagiu trupei Proconsul în anul ăsta în care se omagiază 30 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: