Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Misiune spectaculoasă de salvare în masivul Piatra Craiului. Un bărbat a rămas blocat în zăpadă

Un bărbat de 30 de ani a fost salvat cu eliopterul, după ce a rămas blocat în zăpadă. Operațiunea de salvare a fost dificilă, deoarece s-a desfășurat într-o zonă periculoasă din masivul Piatra Craiului.

Redactia Stirile Kanal D,

Turist salvat cu elicopterul de pe munte [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Misiune spectaculoasă pentru salvarea unui turist în vârstă de 30 de ani care a rămas blocat în zăpadă, într-o zonă periculoasă din masivul Piatra Craiului.

Tânărul care a plecat de unul singur în drumeție pe munte a avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor după ce a rămas blocat în zăpadă la aproape 1900 de metri altitudine. Pentru că nu mai putea înainta și era epuizat fizic, bărbatul a sunat la 112, iar salvamontiștii din Zărnești au plecat în misiune. Aceștia au cerut sprijinul elicopterului SMURD din Brașov care a ajuns rapid în locul indicat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un salvamontist a coborât pe coardă, turistul a fost legat, iar apoi a fost ridicat în aer și urcat până în elicopter. Bărbatul a fost coborât în siguranță la baza muntelui și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO- Meteorologii vin cu vești proaste. Cum va fi vremea la început de săptămână?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI