Studentul marocan la Medicină Jiynah Youssef şi Vanesa, iubita sa, au fost uciși cu sălbăticie, iar singurul suspect despre care s-a vorbit în tot acest timp- este un coleg de facultate, adus sub escortă din Italia. 

Citeste si: Informații cutremurătoare! Ultimele clipe ale studentului marocan care a fost ucis alături de iubita sa la Iași. Ce a spus despre Sami el Bourkadi, principalul suspect, într-o convorbire telefonică

Singur a recunoscut că a fost în vila unde s-a petrecut dublul asasinat, iar hanoracul uitat la fața locului, o demonstrează. Judecătorii au deciși ca el să rămână în spatele gratiilor pentru alte 30 de zile.
 

Probele nu sunt concludente, spune avocata principalului suspect

Anchetatorii s-au bazat pe obiectul vestimentar ca probă și l-au trimis pentru expertiză, la un laborator din București unde se depistează urmele de ADN, sub formă de sânge, salivă sau păr. În acest caz, n-au fost însă concludente:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Nu au fost identificate probe de a fi apte de comparație, erau două profile genetice dar care nu au putut fi stabilite întrucât s-ar fi amestecat ADN-urile", spune Raluca Andrei, avocata suspectului.

Citeste si: Marocanul, suspectat pentru uciderea celor doi studenți din Iași, a fost internat la psihiatrie. Avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi susține că este nevinovat

Cine sunt cei doi necunoscuți din vila studentului marocan

Același tip de expertiză, făcută pe un alt obiect din vilă, a relevat, în schimb, indicii importante. În ziua dublului asasinat- în vilă s-ar fi aflat mai multe persoane necunoscute- fapt ce confirmă mărturia principalului suspect, care a declarat la audieri că amicul său urma să fie vizitat de mai mulți cunoscuți.

"S-a găsit în locuință un asemenea obiect de pe care s-au prelevat urme și în una din urme au fost identificate 4 profile genetice. Două aparținând victimelor, două unor persoane străine, dar la fel pentru că s-a produs această joncțiune, mixarea ADN-urilor, nu pot fi incluse sau excluse alte profile genetice", a explicat Raluca Andrei, avocata suspectului.

Citeste si: S-au găsit urmele de pantofi ale marocanului, principalul suspect al dublei crime de la Iași: „Este o simplă coincidență”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cine sunt celelalte două persoane, nu se știe încă. Nici arma crimei, nici telefoanele victimelor nu au fost găsite încă așa că misiunea criminaliștilor este una dificilă. Deocamdată- tânărul de 20 de ani, considerat suspect- a fost adus astăzi din nou în fața instanței -unde și-a susținut nevinovăția.

Suspectul rămâne în arest

Studentul de origine marocană, suspectat că și-ar fi omorât colegul de la Facultatea de Medicină și pe iubita acestuia rămâne în spatele gratiilor.

Judecătorii de la Curtea de Apel din Iași au prelungit măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si