Politicianul moldovean- apropiat al unui puternic oligarh de peste Prut- și soția, o frumoasă basarabeancă, mai au un băiețel în vârstă de 7 ani, care în noaptea fatidică, se afla cu părinții, în aceeași cameră de hotel din Iași. Chiar dacă până acum nu s-a știut de existența celui de-al doilea copil, surse din anchetă dezvăluie pentru un cotidian local că de fapt el dormea cu părinții, în același pat, nu fetița în vârstă de 6 luni.

!! Cea mică ar fi fost așezată într-un pătuț pentru bebeluși, fixat aproape de mamă.!!

LOREDANA SALOMIA- REPORTER KANAL D: Nu se știe însă cum de a murit asfixiat. Dacă femeia spune adevărul și chiar l-a ucis accidental, variantele sunt două: fie copilul a ajuns, cumva, pe partea ei de pat, fie mama s-a întors și a ajuns peste el.

Citeste si: Crimă șocantă în Germania. Un român și-a omorât șefa, iar apoi i-a lăsat trupul atârnat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Când a realizat că bebelușul nu mai respiră, basarabeanca a sunat la 112 și i-a spus, panicată, dispecerului că a fost un accident. Cum de n-a simțit însă că îl sufocă, nimeni nu știe, cert e că autopsia arată, negru pe alb, "insuficiență respiratorie".

Chiar dacă au trecut peste 48 de ore de la tragedie, mama fetiței nu a fost audiată și nici nu i-au fost prelevate probe menite să arate dacă și-a indus somnul profund.

CAMELIA VASILESCU- PEDIATRU: Mamele sunt preventive si au pozitia de veghe mult accentuată când copilul este așa mic+ poate era mai obosită a avut și ea o zi mai plină de alte activități care a presupus în timpul nopții un somn mai adânc.

Mister total în cazul bebelușului mort într-o cameră de hotel din Iași

Rezultatul autopsiei nu par să indice însă o moarte atât de violentă. Dacă într-adevăr mama s-ar fi așezat, din greșeală, peste copil, legiștii ar fi descoperit și alte urme ale tragicului accident.

Citeste si: VIDEO| Copilul unui deputat, omorât de mamă

În urma examenului medico-legal, legiștii au descoperit un edem pulmonar, adică o acumulare de lichid la nivelul plămânilor, care afectează grav respirația bebelușului. Pneumonia s-ar fi putut instala tăcut, spun specialiștii, iar moartea ar fi putut să fie subită.

Nu este exclus ca din cauza șocului post-traumatic, mama să fi avut impresia că s-a așezat din greșeală peste copil. Deocamdată, anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și nu vorbesc despre o crimă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si